Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Legare amplificator in punte

Postări Recomandate

• Răspunsuri 38
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Eu unul sincer nu inteleg cum merge amplificatorul asta in punte cu semnal aplicat la intrarea R INPUT/MONO si cu intrarea L INPUT in aer (asa ar trebui conform desenului, nu ?). Care este traseul semnalului in amplificatorul "L" ?In configuratie stereo am inteles modul de functionare, e cel "obisnuit".

Link spre comentariu

a mai incercat cineva pana acum sa lege un amp in bridge doar prin rezistenta? sau la amplifurile cu transistori merge doar teoretic si practic cand dai mai tare iese fum .

Am gasit o schema pe care o voi face si care mi se pare fff simpla si fiabila cu un defazor si un comutator, doar ca la comutator voi lua unul dublu si cand comut in varianta stereo sa intrerup si alimentarea defazorului.

Mersi de sfaturi

Posted Image

Link spre comentariu

Daca intelegi ce se intampla acolo n-are ce sa se intample.Daca nu mai citesti pana intelegi, altfel faci un defazor cu AO si gata. Treaba cu tranzistorul mi se pare degeaba din moment ce un AO are performante net superioare, iar in final tot atatea piese ai de lipit.Solutii sunt, spor la treaba!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări