liviu Postat Ianuarie 20, 2013 Partajează Postat Ianuarie 20, 2013 Un mod de conectare destul de interesant. Link spre comentariu
modoran Postat Ianuarie 20, 2013 Partajează Postat Ianuarie 20, 2013 Eu unul sincer nu inteleg cum merge amplificatorul asta in punte cu semnal aplicat la intrarea R INPUT/MONO si cu intrarea L INPUT in aer (asa ar trebui conform desenului, nu ?). Care este traseul semnalului in amplificatorul "L" ?In configuratie stereo am inteles modul de functionare, e cel "obisnuit". Link spre comentariu
liviu Postat Ianuarie 20, 2013 Partajează Postat Ianuarie 20, 2013 De asta am spus ca e interesant modul de conectare.Vezi grupul de conzi 470uf , 0,01uf ,0,68uf. Link spre comentariu
ianny Postat Ianuarie 20, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 20, 2013 Din cate vad in schema postata de Liviu pentru modul bridge intrarea pentru canalul L se face direct in baza celui de al doilea tranzistor de unde semnalul pleaca mai departe defazat cu 180 grade. sau ma insel? Link spre comentariu
Sharky Postat Ianuarie 20, 2013 Partajează Postat Ianuarie 20, 2013 poanta veche si arhidiscutata aici pe forum. http://sound.westhost.com/project20.htm Link spre comentariu
retrosong Postat Ianuarie 20, 2013 Partajează Postat Ianuarie 20, 2013 bun dar are sa se strice ceva la amplif cu conectarea in punte numai cu rezistenta ? Link spre comentariu
ianny Postat Ianuarie 20, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 20, 2013 a mai incercat cineva pana acum sa lege un amp in bridge doar prin rezistenta? sau la amplifurile cu transistori merge doar teoretic si practic cand dai mai tare iese fum . Am gasit o schema pe care o voi face si care mi se pare fff simpla si fiabila cu un defazor si un comutator, doar ca la comutator voi lua unul dublu si cand comut in varianta stereo sa intrerup si alimentarea defazorului. Mersi de sfaturi Link spre comentariu
Sharky Postat Ianuarie 20, 2013 Partajează Postat Ianuarie 20, 2013 Daca intelegi ce se intampla acolo n-are ce sa se intample.Daca nu mai citesti pana intelegi, altfel faci un defazor cu AO si gata. Treaba cu tranzistorul mi se pare degeaba din moment ce un AO are performante net superioare, iar in final tot atatea piese ai de lipit.Solutii sunt, spor la treaba! Link spre comentariu
retrosong Postat Ianuarie 20, 2013 Partajează Postat Ianuarie 20, 2013 maine probez faza cu rezistenta sarky daca se intampla ceva si se arde finalul te caut in cluj sa mi-l repari gratis Link spre comentariu
hpavictor Postat Ianuarie 20, 2013 Partajează Postat Ianuarie 20, 2013 maine probez faza cu rezistenta sarky daca se intampla ceva si se arde finalul te caut in cluj sa mi-l repari gratis Pentru service ia legatura cu Leco.... Link spre comentariu
remus68 Postat Ianuarie 20, 2013 Partajează Postat Ianuarie 20, 2013 maine probez faza cu rezistentaGarantat, nu se strica nimic. Link spre comentariu
retrosong Postat Ianuarie 20, 2013 Partajează Postat Ianuarie 20, 2013 cred ca il face sa ma curenteze leco Link spre comentariu
modoran Postat Ianuarie 21, 2013 Partajează Postat Ianuarie 21, 2013 poanta veche si arhidiscutata aici pe forum.http://sound.westhost.com/project20.htmEu sunt putin mai greu de cap si tot nu inteleg. In schema din primul post semnalul se aplica la intrarea inversoare (in baza tranzistorului), iese prin emitor si de acolo ????? Intrarea L INPUT este in AER, nu trebuia pusa la masa ? Link spre comentariu
retrosong Postat Ianuarie 21, 2013 Partajează Postat Ianuarie 21, 2013 prin L bagi semnal intrarea r e pusa la masa prin rez de 100 Link spre comentariu
ianny Postat Ianuarie 21, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 21, 2013 retrosong, ai incercat faza cu rezistenta? merge? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum