ciresel27 Postat Ianuarie 19, 2013 Partajează Postat Ianuarie 19, 2013 buna ziua tutoror!Am de facut un proiect in care trebuie sa fac un cablaj pentru schema care o atasez mai jos..Va rog cine mi poate face cablajul intr un progam special de facut cablaje.Eu ma facut doar pe hartie,dar acum este un caz aparte si trebuie facut "mai curatel".Va rog ajutatima!multumesc anticipat! Link spre comentariu
Marian Postat Ianuarie 19, 2013 Partajează Postat Ianuarie 19, 2013 Ce bine era pe vremea lui ceasca la scoala fara net, orice lucrare ni se dadea sub titulatura de tema ne convenea sau nu, o faceam noi din capul nostru, nu aveam pe vecinu gugle' la care sa strigam dupa heeeelp, nu era atoate stiutorul veveveu', ci doar mintea noastra, aia multa sau putina care era, pe atunci evaluarile elevilor reflectau mult mai fidel realitatea, pe atunci noi elevii chiar munceam, chiar ne puneam mintea la contributie, asta in ciuda faptului ca acum majoritatea ar considera o asemenea antrepriza ca drept tocilareala, stim, stiiim, acuma voi elevii considerati pe cei care chiar invata niste tocilari, e de neconceput ca sa stai si sa asculti profu la ore in loc sa intrii pe feisbuc sa afli ce poza si-a mai tras in oglinda cutare, din punctul de vedere al majoritatii elevilor in zilele noastre, un comportament normal la scoala este chiuleala, fumatul pe la colt, mersul la o cafea, la o bila, la o minge, etc, la ce dracu ne trebe noua carte, si ce daca ne da referat sau lucrare de facut? mare branza, avem pe gugle de la care dovnloadam ce este nevoie gata facut, evident ca nimeni n-are habar ce scrie in referatele predate, da ce mai conteaza daca tot suntem la moda? Oare ne mai miram de ce invatamantul din prezent este printre cele mai rusinoase aspecte pe frontispiciul tarii noastre? ce legatura are asta cu tema de fata? pai simplu, prea multi elevi vin aici si spun ca au nush ce proiect de facut si cer sa li se puna totul pe tava gata rezolvat, mai oameni buni, stimati elevi, pai daca totul vi se serveste pe tava voi ce mai invatati din asta? de ce oare acei profi va dau proiectele respective de facut? ca doar pe ei nu-i ajutati cu nimic, va ajutati pe voi insiva punandu-va mintea la contributie invatand ceva nou din experienta dezvoltarii si finisarii unui anumit proiect, invatand din esecuri si greseli, lovindu-te de probleme si rezolvandu-le cu propriile-ti forte si un eventual asist ghidator ( daca pot sa spun asa ). Asadar incearca, schema e banala, mergem la licee de profil pentru a invata electronica si nu pentru a cersi totul de-a gata facut, si numai muncind putem invata. Link spre comentariu
valangjed Postat Ianuarie 19, 2013 Partajează Postat Ianuarie 19, 2013 Daca zici ca ai facut cablajul pe hartie , ca sa arate mai frumos poti sa-l desenezi si in paint. Link spre comentariu
GeoMar Postat Ianuarie 19, 2013 Partajează Postat Ianuarie 19, 2013 Asa ceva iti trebuie tie. Link spre comentariu
ciresel27 Postat Ianuarie 19, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 19, 2013 Multumesc domnule Geomar pt promptitudine si pt ca a avut bunavointa si timpul necesar pt a ma ajuta.Cineva spunea ca superioritatea absoluta este bunatatea,fapt dovedit si aici.Cat despre comentariile cu iz de comunism ale altora ,sunt gratuite si offtopic.. Link spre comentariu
GeoMar Postat Ianuarie 19, 2013 Partajează Postat Ianuarie 19, 2013 Atasez un fisier PDF scara 1:1 ce contine cablajul, silkscreenul si schema electrica. Cablaj Sursa cu LM723.pdf Link spre comentariu
ciresel27 Postat Ianuarie 19, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 19, 2013 uraaa!!Acum am tot ce- mi trebuie.Am si scos o la imprimanta!!Multa sanatate acestui domn pentru ajutor si daca veniti vreodata in Suceava,va servesc cu o bere oricand!! Link spre comentariu
Marian Postat Ianuarie 19, 2013 Partajează Postat Ianuarie 19, 2013 Perfect, felicitari, acum nu-ti mai ramane decat sa inveti sa scrii Romaneste. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum