Vizitator MysteryMen Postat Ianuarie 19, 2013 Partajează Postat Ianuarie 19, 2013 salut la toata lumea am si eu o problema...am taiat mufa unei tastaturi cu ps/2 si vreau sa ii pun USb numai la am culorile asa:ROSU, NEGRU, ALB si Verde iar la tastatura am ROSU, GRI, Maro si GALBEN... un sfat va rog... Link spre comentariu
godFather89 Postat Ianuarie 19, 2013 Partajează Postat Ianuarie 19, 2013 PS/2 nu e compatibil cu USB! Ai nevoie de un circuit integrat ca sa faci conversia (sau se gasesc gata de cumparat). Link spre comentariu
Seppy Postat Ianuarie 19, 2013 Partajează Postat Ianuarie 19, 2013 Nu se poate face asa ceva . Eventual cu un convertor PS2/USB Link spre comentariu
Vizitator MysteryMen Postat Ianuarie 19, 2013 Partajează Postat Ianuarie 19, 2013 Nu se poate face asa ceva . Eventual cu un convertor PS2/USBSi nu pot nicidecums aleg firele intre ele...fiind ca eu am legat si s-au aprins becurile numai ca nu merge Link spre comentariu
ronyku Postat Ianuarie 19, 2013 Partajează Postat Ianuarie 19, 2013 sincer vorbind nici eu nu as recurge la o astfel de varianta era mai simplu cu un adaptor PS2/USB sau invers in functie de caz din cate am citit pe undeva se poate doar varianta USB la PS2 uite aici un link care tear putea ajuta insa este varianta inversa http://pinouts.ru/InputCables/usb_ps2_m ... nout.shtml Link spre comentariu
godFather89 Postat Ianuarie 20, 2013 Partajează Postat Ianuarie 20, 2013 Nu se poate nici cum pentru ca protocoalele difera.Erau periferice care functionau pe USB si aveau adaptoare (doar cu fire) care mergeau si pe PS/2, dar erau "inteligente" ca isi dadeau seama daca e USB sau PS/2. Dar asa ceva nu e standard. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum