dragutzzz_112 Postat Ianuarie 19, 2013 Partajează Postat Ianuarie 19, 2013 Salut am 2 telefoane Nokia 6100 unu este codat pe orange(Amena) spania ma puteti ajuta sal decodez? si celalant are probleme cu semnalu- am verificat schimbat antena curatat dar fara rezultat. are semnal si de o data dispare si apare cand vrea cand vb la fel dupa 1 min 2 ramane fara semnal. cere ar putea fi cauza? Link spre comentariu
gabyh Postat Februarie 6, 2013 Partajează Postat Februarie 6, 2013 schimba-i finalul (PA) eventual si switchi-ul de antena Link spre comentariu
gigione01 Postat Februarie 6, 2013 Partajează Postat Februarie 6, 2013 Salut am 2 telefoane Nokia 6100 unu este codat pe orange(Amena) spania ma puteti ajuta sal decodez? si celalant are probleme cu semnalu- am verificat schimbat antena curatat dar fara rezultat. are semnal si de o data dispare si apare cand vrea cand vb la fel dupa 1 min 2 ramane fara semnal. cere ar putea fi cauza?Pentru decodare -e gratis pe baza IMEI!!http://www.mobilecodez.com/unlocking/nokia/6100/ Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum