naminator2003 Postat Iulie 4, 2006 Autor Partajează Postat Iulie 4, 2006 M-am hotarat si fac modulul de la http://users.swing.be/edwinpaij/module_ ... our_hp.htm ..... Pare cel mai simplu si are si cablaj gata facut.... O intrebare insa... la cc tine... dar la putere? pana la ce putere tine si ce modificare sa ii fac sa tina pana la 300 W ... cat zic eu ca nu e inca periculos pt HP 15 W... sau este? mersi Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Iulie 4, 2006 Partajează Postat Iulie 4, 2006 totul depinde dece releee o sa folosesti ca sa tina puterea. Link spre comentariu
naminator2003 Postat Iulie 4, 2006 Autor Partajează Postat Iulie 4, 2006 Pai si ce tip de relee ar trebui sa folosesc pt 300W sau cat dracu credeti voi ca nu e periculos pt HP 15 W..... Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Iulie 4, 2006 Partajează Postat Iulie 4, 2006 relee care sa suparte un curent de minim 10A Link spre comentariu
stefanev Postat Iulie 5, 2006 Partajează Postat Iulie 5, 2006 cu toate protectiile (filtru sub-sonic, filtru trece jos, protectie DC) tot se pot arde difuzoare, mai ales prin calitatea proasta a semnalului pe care il primeste amplificatorul, asadar, daca ai pus toate protectiile sa nu crezi de acum ca difuzoarele tale nu se mai pot arde ... :rock: Link spre comentariu
radue Postat Iulie 5, 2006 Partajează Postat Iulie 5, 2006 eu zic ca daca pune si o limitare pe intrare si pe iesire nu va avea probleme cu puterea prea mare...totusi complici destul de mult ampul...cred ca tu ai nevoie de un idiot proof amp ( nu vreau sa ma intelegi gresit si te rog sa nu o interpretezi ca o insulta, nu doresc acest lucru ), adica sa contina toate protectiile posibile... Link spre comentariu
stefanev Postat Iulie 5, 2006 Partajează Postat Iulie 5, 2006 si carcasa din materialul cutiilor negre? ca sa nu mai vorbim de aerisire, care usor se pot scapa lichide in interior. Si cat despre carcasa ... daca deasupra amp-ului mai la dreapta este un dulap cu o gantera de 20 Kg si cade pe amp? ) Oricat de mult te-ai chinui nu cred ca se poate face un amplificator idiot-proof Link spre comentariu
Nemesis Postat Iulie 5, 2006 Partajează Postat Iulie 5, 2006 Conform proverbului "un prost arunca o piatra in rau si 10 destepti se chinuie s-o scoata" intr-adevar nu poti construi vreodata un amplificator idiot-proof pentru ca sunt o infinitate de lucruri care pot strica sau afecta functionarea unui aparat . De aceea cea mai buna solutie de a NU strica o instalatie (din orice obiect de activitate) e sa stii cat mai multe despre cum functioneaza instalatia respectiva si sa o folosesti in cunostinta de cauza .Bineinteles si cu ceva experienta e si mai bine , pacat ca pt asta trebuie ceva timp .P.S. sa nu uitam ca nici organismul uman cat e el de performant :smt003 , sufera si el din cand in cand accidente vasculare , cerebrale , se mai umfla vreun condensator si face un infarct etc . Link spre comentariu
radue Postat Iulie 5, 2006 Partajează Postat Iulie 5, 2006 apropo de lichide: cautati dupa Crown K series...la lichide nu stiu daca nua re probleme, dar cel putin la umezeala ridicata nu are deloc...bine punctat nemesis in legatura cu << De aceea cea mai buna solutie de a NU strica o instalatie (din orice obiect de activitate) e sa stii cat mai multe despre cum functioneaza instalatia respectiva si sa o folosesti in cunostinta de cauza >>totusi raman la parerea mea: daca vrei sa strici un lucru reusesti, chiar daca el este conceput in asa fel incat teoretic nu ai cum sa-l strici... Link spre comentariu
naminator2003 Postat Iulie 5, 2006 Autor Partajează Postat Iulie 5, 2006 Am inteles, stati calmi ca nu vreau sa-l fac idiot proof... dar oricum dupa cele intamplate nu mai am chef de chestii de genul boxe arse.... protectia DC si la putere de pe site-ul ala zic ca ajunge....o sa fac cablajul ala... Link spre comentariu
naminator2003 Postat Iulie 7, 2006 Autor Partajează Postat Iulie 7, 2006 Am vbit cu un baiat sa imi faca si mie difuzorul...si trebuie sa il rebobineze normal... si ii trebuie un tub de 57 mm diametru.... ca sa infasoare bobina. Daca cumva aveti pe acasa asa ceva, orice ar fi plastic metal, numai tare sa fie.... daca are 55, 56 nu e problema ca se mai ingroasa cu ceva....va rog frumos cautati si voi sau daca stiti la ce as putea sa gasesc..... Link spre comentariu
radue Postat Iulie 7, 2006 Partajează Postat Iulie 7, 2006 totusi mai bine iti recomand sa-ti cumperi un recone kit ca vei avea bobina originala...sfatul meu...dak nu ai bani mai bine mai aduni... Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Iulie 7, 2006 Partajează Postat Iulie 7, 2006 Spune-i sa folosesca o doza de bere...merge de FIECARE DATA.Decupeaza doza..si infasoara in jurul bobinei!...Totusi..sunt cam nelinistit...ca daca ar fii fost mai priceput...ar fii treabuit sa stie despre aceasta improvizatie! :toimonster: totusi mai bine iti recomand sa-ti cumperi un recone kit ca vei avea bobina originala...sfatul meu... dak nu ai bani mai bine mai aduni...Da...si eu zic acelasi lucru Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Iulie 7, 2006 Partajează Postat Iulie 7, 2006 Am vbit cu un baiat sa imi faca si mie difuzorul...si trebuie sa il rebobineze normal... si ii trebuie un tub de 57 mm diametru.... ca sa infasoare bobina. Daca cumva aveti pe acasa asa ceva, orice ar fi plastic metal, numai tare sa fie.... daca are 55, 56 nu e problema ca se mai ingroasa cu ceva....va rog frumos cautati si voi sau daca stiti la ce as putea sa gasesc.....Naminator, daca rebobineaza difuzorul, sa stii ca nu va mai avea aceeasi parametrii si nici pe departe aceeasi putere RMSsingurul mod de a obtine performantele initiale este recone kit-ulsunt difuzoare PRO, nu-ti bate joc de ele :goodman: Link spre comentariu
naminator2003 Postat Iulie 7, 2006 Autor Partajează Postat Iulie 7, 2006 Pai inteleg ca nu o sa mai fie asa de bun, dar nu imi cere mare lucru si in caz ca ma razgandesc pot sa iau recon kit-ul si sa pun in loc la ce a facut el..Dar de ce depinde ... adica daca face bobina identica tot nu o sa fie la fel? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum