Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

HP 15 W ars???? va rog ajutor .....

naminator2003

Postări Recomandate

Cine are recon kit pt hp 15 W.. eventual sa le poata trimite si prin posta?o sa il desfac intai sa ma uit in el....

vezi daca nu are vasile...sigur trebuie sa aiba :yawinkle:
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 87
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• naminator2003

29

• Nemesis

13

• radue

12

• Mircea Bartic

11

Top autori în acest subiect

Vasile nu are recon kit pt hp15W .... Pls Nexus din ce oras esti... chiar nu poti sa trimiti alea prin posta? eventual le impachetezi si tu in polistiren....

Link spre comentariu

Vasile nu are recon kit pt hp15W .... Pls Nexus din ce oras esti... chiar nu poti sa trimiti alea prin posta? eventual le impachetezi si tu in polistiren....

sunt din IASInu trimit prin posta pt ca NU ajunge intactKitul de reparatie este f fragil si posta o sa-l faca terci pana la tinedegeaba il impachetez in polistiren daca handicapatii arunca colete de 20 Kg+ peste el :snakeman:
Link spre comentariu

Se misca mai greu..cand e vorba sa aduca inapoi rambursul :tonqe:

faptul ca aduce greu rambursul nu ma intereseaza prea mult atat timp cat marfa ajunge rapid la client
Link spre comentariu

adica sa mearga amplif bine... F bine dupa faza asta nu mai am incredere sa bag nimic in boxa aia pana nu ii fac protectie..... si pana nu merge sa o bag si in priza si sa nu aiba nimic pe urma nu o mai folosesc...dar dupa ce ai 2 difuri arse cred si eu ca :axe: .....

Link spre comentariu

Nu are rost sa faci chiar atata caz pt ca ai ars un difuzor mai ales ca nu era foarte scump.E adevarat ca e relativ usor sa arzi un dif folosit la sonorizari deoarece se folosesc puteri mari si in cele mai multe cazuri se merge la limita cu ampul.Dar sa nu uitam ca si ''urechile de tabla'' sunt un motiv pt difuzoare arse.Acum un an citeam pe forum chesti precum ''un difuzor poate suporta o putere mult mai mare decat puterea RMS daca se asigura un semnal curat fara distorsiuni'' Nu prea am crezut.Acum am ajuns la concluzia ca si unele chinezari suporta puteri relativ mari dar fara distorsiuni.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări