radue Postat Iulie 3, 2006 Partajează Postat Iulie 3, 2006 Cine are recon kit pt hp 15 W.. eventual sa le poata trimite si prin posta?o sa il desfac intai sa ma uit in el....vezi daca nu are vasile...sigur trebuie sa aiba :yawinkle: Link spre comentariu
naminator2003 Postat Iulie 3, 2006 Autor Partajează Postat Iulie 3, 2006 Vasile nu are recon kit pt hp15W .... Pls Nexus din ce oras esti... chiar nu poti sa trimiti alea prin posta? eventual le impachetezi si tu in polistiren.... Link spre comentariu
Nemesis Postat Iulie 3, 2006 Partajează Postat Iulie 3, 2006 Curieratul pare a fi cea mai sigura cale de trimis colete si nu e cu mult mai scump decat la posta :yawinkle: Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Iulie 3, 2006 Partajează Postat Iulie 3, 2006 Vasile nu are recon kit pt hp15W .... Pls Nexus din ce oras esti... chiar nu poti sa trimiti alea prin posta? eventual le impachetezi si tu in polistiren....sunt din IASInu trimit prin posta pt ca NU ajunge intactKitul de reparatie este f fragil si posta o sa-l faca terci pana la tinedegeaba il impachetez in polistiren daca handicapatii arunca colete de 20 Kg+ peste el :snakeman: Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Iulie 3, 2006 Partajează Postat Iulie 3, 2006 Fan curier,Nemo expres, Cargus...tu alegi ! Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Iulie 3, 2006 Partajează Postat Iulie 3, 2006 nemo e cel mai ieftin , si se misca f bine :yawinkle: Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Iulie 3, 2006 Partajează Postat Iulie 3, 2006 Se misca mai greu..cand e vorba sa aduca inapoi rambursul :tonqe: Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Iulie 3, 2006 Partajează Postat Iulie 3, 2006 Se misca mai greu..cand e vorba sa aduca inapoi rambursul :tonqe:faptul ca aduce greu rambursul nu ma intereseaza prea mult atat timp cat marfa ajunge rapid la client Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Iulie 3, 2006 Partajează Postat Iulie 3, 2006 Mai inainte am sters un offtopic... intrebari personale se fac pe PM nu pe forum. Link spre comentariu
naminator2003 Postat Iulie 3, 2006 Autor Partajează Postat Iulie 3, 2006 Ca tot am mai intrebat.... si ca sa nu se repete incidentul... cum naiba fac o protectie sanatoasa pt boxa..... Link spre comentariu
radue Postat Iulie 3, 2006 Partajează Postat Iulie 3, 2006 rapsuns: faci o protectie foarte sanatoasa amplificatorului...in cazul tau bineinteles... :yawinkle: Link spre comentariu
naminator2003 Postat Iulie 3, 2006 Autor Partajează Postat Iulie 3, 2006 adica sa mearga amplif bine... F bine dupa faza asta nu mai am incredere sa bag nimic in boxa aia pana nu ii fac protectie..... si pana nu merge sa o bag si in priza si sa nu aiba nimic pe urma nu o mai folosesc...dar dupa ce ai 2 difuri arse cred si eu ca :axe: ..... Link spre comentariu
radue Postat Iulie 3, 2006 Partajează Postat Iulie 3, 2006 adica sa mearga amplif bineexact la asta m-am referit Link spre comentariu
LUCI Postat Iulie 3, 2006 Partajează Postat Iulie 3, 2006 Nu are rost sa faci chiar atata caz pt ca ai ars un difuzor mai ales ca nu era foarte scump.E adevarat ca e relativ usor sa arzi un dif folosit la sonorizari deoarece se folosesc puteri mari si in cele mai multe cazuri se merge la limita cu ampul.Dar sa nu uitam ca si ''urechile de tabla'' sunt un motiv pt difuzoare arse.Acum un an citeam pe forum chesti precum ''un difuzor poate suporta o putere mult mai mare decat puterea RMS daca se asigura un semnal curat fara distorsiuni'' Nu prea am crezut.Acum am ajuns la concluzia ca si unele chinezari suporta puteri relativ mari dar fara distorsiuni. Link spre comentariu
radue Postat Iulie 3, 2006 Partajează Postat Iulie 3, 2006 dar nu la un timp indelungat (ma refer timpul unei sonorizari )... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum