syladrian Postat Ianuarie 19, 2013 Partajează Postat Ianuarie 19, 2013 Salutare. O intrebare pentru cei care au mai cumparat de pe http://www.drivestar.biz sau in general din china.. cum e fluxul Amtech? Sau ar trebui sa caut alte surse pentru un flux de calitate? Multumesc. Link spre comentariu
porscheg Postat Ianuarie 19, 2013 Partajează Postat Ianuarie 19, 2013 Merge. De altfel e acelasi in toata China. Eu il folosesc de 2 559 si e ok. Link spre comentariu
syladrian Postat Ianuarie 19, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 19, 2013 Merge. De altfel e acelasi in toata China. Eu il folosesc de 2 559 si e ok.Multumesc de raspuns. Link spre comentariu
2informaticos Postat Ianuarie 20, 2013 Partajează Postat Ianuarie 20, 2013 Nici un chinez nu vinde flux Amtech original...In eBay se gaseste doar la cativa vanzatori din US si UK, foarte putini.Atentie multi chinezi au stocuri in UK, distribuie direct de acolo, dar marfa tot o magarie este...Un fluz Amtech original este in jur de 10€ seringa de 10cc.Mai demult am cumparat de la reprezentanta din Olanda. Sunt foarte amabili si m-au servit rapid.Am platit 30€ pt 2 seringi RMA-223 de 10cc (10€ transport inclus). Cred ca un borcanel de 100 grame iesea atunci (2 ani in urma) la vreo 75€.Mi se pare ca in eBay am vazut recent seringi de 30cc la vreo 35€ (transport inclus), din US. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum