Vizitator danyelito30 Postat Ianuarie 19, 2013 Partajează Postat Ianuarie 19, 2013 salut,as dori sa achizitionez un deck technics az 6 si as dori niste pareri legat de durata de viata a capetelor ,mecanica etc..........din auzite cica capetele amorphous avand si acest tip deck technics az 6 pot fi rezistente ca cele gx .Rog amatori care au asa ceva sau care au folosit acest tip de deck la inprimari,redari etc......sau stiu mai multe despre el,rog sa-mi dea mai multe detalii sau sa-si spuna parerea legat de durata de viata a capetelor,fiabilitate,mecanica etc......cum inprima,eu il vrea pentru a inprima si vreau sa stiu daca se merita sa-l achizitionez.va multumesc Link spre comentariu
Vizitator danyelito30 Postat Ianuarie 21, 2013 Partajează Postat Ianuarie 21, 2013 Chiar nimeni nu are o parere despre acest aparat !!! Link spre comentariu
franzm Postat Ianuarie 21, 2013 Partajează Postat Ianuarie 21, 2013 Foarte important: nu demagnetizati niciodata capetele de redare din AZ-R6 si R7.Fiabilitatea mecanica e f. buna. Ascultati-l în liniste înainte de a-l cumpara. Link spre comentariu
Eusebiu Angelescu Postat Ianuarie 21, 2013 Partajează Postat Ianuarie 21, 2013 Foarte important: nu demagnetizati niciodata capetele de redare din AZ-R6 si R7. Fiabilitatea mecanica e f. buna. Ascultati-l în liniste înainte de a-l cumpara. ...si as mai adauga eu din aduceri aminte....o proba de inregistrare!!!. Nu de alta dar au fost persoane care au incercat curatirea capului cu diverse substante/obiecte ==> rezultatul a fost ca nu mai puteau inregistra. In rest vreau sa spun ca au fost super la vremea lor!!! Stiu persoane care aveau studiouri de inregistrari ( cu peste 50 aparate din seria RS TR 323, 474, 575, etc) si care foloseau pentru realizarea matritelor ori BX 601 ori AZ6/AZ7 de la Tehnics...binenteles si cu celebrele Akai (seria GX ..747, 777 daca nu gresesc) pentru benzi.....asta cand piata casetelor functiona la maxim '97--2000 Oricum interesati-va daca mai gatiti had-uri pentru ele PS: am zis ca odata ma mai uit prin harburile care au mai ramas dupa prima debarasare si trebuie sa mai fac curatenie si sa arunc ...ca mai aveam ceva capete ramase Link spre comentariu
Vizitator danyelito30 Postat Ianuarie 22, 2013 Partajează Postat Ianuarie 22, 2013 ok si cam ce durata de viata au capetele? ma refer ca ore cam cat duce cateva mii sau rezista ca cele gx din auzite cica asa ar avea durabilitte ca cele gx. Link spre comentariu
franzm Postat Ianuarie 22, 2013 Partajează Postat Ianuarie 22, 2013 ...AZ-R6 si R7.Pardon, RS-AZ6 si AZ7. N-am auzit vreodata sa se fi uzat capetele din ele. Doar sa se distruga la demagnetizare. Link spre comentariu
Eusebiu Angelescu Postat Ianuarie 22, 2013 Partajează Postat Ianuarie 22, 2013 ...AZ-R6 si R7.Pardon, RS-AZ6 si AZ7. N-am auzit vreodata sa se fi uzat capetele din ele. Doar sa se distruga la demagnetizare.subscriu si eu la ce a spus userul @franzm....cand am recomandat sa va interesati daca mai gasiti capete a fost doar o recomandare ca urmare a faptului ca sunt foarte sensibile la demagnetizare Link spre comentariu
Vizitator danyelito30 Postat Ianuarie 22, 2013 Partajează Postat Ianuarie 22, 2013 deci sa inteleg ca capetele sunt dure ca cele gx dar nu trebuiesc demagnetizate ca altfel se distrug ,deci inseamna ca se merita sa achizitionez acest deck nu? Link spre comentariu
zal Postat Ianuarie 22, 2013 Partajează Postat Ianuarie 22, 2013 În ordinea durităţii şi a rezistenţei: GX, ferită-ferită, ferită-ceramică.AZ6 are un simplu cap Sendust. Link spre comentariu
franzm Postat Ianuarie 22, 2013 Partajează Postat Ianuarie 22, 2013 AZ6 are un simplu cap Sendust.Ne puteti da ceva detalii? Link spre comentariu
zal Postat Ianuarie 23, 2013 Partajează Postat Ianuarie 23, 2013 E ceva mai dur ca permalloy-urile, dar mai moale ca cele pe bază de ferite. Era la modă prin anii 80, mai ales la Technics. Link spre comentariu
franzm Postat Ianuarie 23, 2013 Partajează Postat Ianuarie 23, 2013 M-am asteptat la detalii despre capetele redare din RS-AZ6 si 7. Acestea nu sunt realizate în tehnologie clasica (se folosesc de efectul magnetorezistiv, nu de inductie electromagnetica). Link spre comentariu
hpavictor Postat Ianuarie 23, 2013 Partajează Postat Ianuarie 23, 2013 In genul celor de la Tandberg ? Link spre comentariu
Vizitator danyelito30 Postat Ianuarie 23, 2013 Partajează Postat Ianuarie 23, 2013 deci in final nu sunt dure ca cele gx si cred ca primul care cade in timp folosindul la inprimari mai mult este cel de inprimare fiind permalloy, Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum