TikTak Postat Mai 4, 2016 Partajează Postat Mai 4, 2016 Dumnezeu sa-l odihneasca in pace. Link spre comentariu
aureliu67 Postat Decembrie 8, 2016 Partajează Postat Decembrie 8, 2016 (editat) Amestecul de ulei uzat de motor si ulei vegetal (folosit) in proportie de 1:1 ofera puterea calorica a uleiului de motor insa imbunatateste considerabil stabilitatea flacarii si ce este cel mai important nu exista miros de fum de motorina in aer, plus ca fumul e curat, Editat Decembrie 8, 2016 de aureliu67 Link spre comentariu
Vizitator Lupu Cristian Postat Ianuarie 27, 2017 Partajează Postat Ianuarie 27, 2017 buna ziua. am si eu o soba pe ulei nemteasca. hass and sohn. am merc cu motorina ceva vreme iar acum am trecut pe ulei. ideea e ca nu prea il arde, decat mocnit. nu are ventilator sau altceva. e prin picurare Link spre comentariu
aureliu67 Postat Ianuarie 31, 2017 Partajează Postat Ianuarie 31, 2017 Si la mine e prin picurare . Uleiul se prelinge pe peretele tevii situata vertical (60 cm) unde se transforma in vapori care ard partial inainte de a parasi teava. La captul inferior al tevii se amesteca cu aerul de catre jetul de aer comprimat format de duza de 0,3mm. In functie de pozitia jetului fata de teava se obtine un fum curat iar flacvara devine zghomotoasa. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum