Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

problema usb placa de baza

Vlad Mihai

Postări Recomandate

salut, de curand mi-a cedat placa de baza, am luat o alta placa de baza identica dar cu defect de port usb, dar nu am idee ce ar putea fi, am verificat vizual condesatorii si sunt ok(stiu ca nu e un criteriu de masurat ), nu merg nici cele din spate de pe placa de baza nici cele care se cupleaza cu, conector pentru panoul din fata, ma gandesc ca ar merge daca folosesc o placa de usb 2.0 pe slotul pci nu? in rest placa de baza merge bine. ceva idei?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• rimache

3

• Vlad Mihai

3

• adicontakt

2

• stefan94stefan

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Am si eu o placa de baza exact cu acelasi defect la mine nu merge nimic de pe spate nici sunet incorporat,nici video incorporat nici usb,dar imi merge cele pe fata,din ce am inteles ar putea fi southbridge-ul sau nordbridge-ul de vina ...!

Link spre comentariu

deci din bios am verificat, sunt activate, am dat si reset la bios, faza cu registrii habar am dar am instalat windows xp sp3 din nou. alimentare am.

Link spre comentariu

daca ai verificat bios-ul si ai instalat OS nou, inseamna ca intr-adevar ai o problema hardware. Verifica daca ai cei 5VP.S. - din registri se blocheaza schimband valoarea 3 cu 4 in HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\USBSTOR

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări