Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema PC Helpppp

Vizitator DiCaprio

Postări Recomandate

Vizitator DiCaprio

Depanarea unui calculator se face respectand cativa pasi in ordinea urmatoare:- curatare de praf- verificare sursa. Daca sursa are mai mult de 3 ani si nu e facuta de FSP sau Delta Electronics, sfatul meu este sa incerci cu o sursa noua.- iti faci un CD cu memtest 86+ si testezi memoria- restaurarea bad-urilor o faci repede si fara pierderea datelor ( cum se intampla la low-level format ) cu HDD Regenerator pe care il gasesti pe Hiren's CD 10.3. Bad-urile pe care le ai, sigur nu sunt cauza blocarilor de care te plangi. Nu sunt in zona care ar putea face asaceva.- testarea placii video nu prea poti sa o faci din moment ce se blocheaza dupa 10 minute asa ca cea mai buna varianta ar fi sa testezi cu alta placa video- reinstalarea windows pe curat. Dupa ce instalezi windows si drivere, fara conexiune la internet, poti sa dai teste de stabilitate sistem cu "BurnInTest" de pe site-ul PassMark.comIn ceea ce-l priveste pe acel nene care ti-a zis ca nu se blocheaza, eu zic sa-l eviti pe viitor. Cauta alt "nene".

Merci mult :X a fost de la rami, am pus de 2gb si merge perfect :X
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 15
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• pop_ady44

4

• stefan94stefan

2

• raileanu florin

2

• strombi

1

Top autori în acest subiect

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări