Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema PC Helpppp

Vizitator DiCaprio

Postări Recomandate

Vizitator DiCaprio

Deci sa incepem cu inceputul.Detalii PC: RAM: 512 MB Placa video: ASUS EXTREME AX550 SERIES 512 MBProcesor: AMD Athlon 64 3200+ 2.0 GHzHDD: 160 GB Temperaturi:-procesor 42 C-HDD 39 C-TMPIN0 49 C-TMPIN1 47 C Deci mi se blocheaza PC-ul in jocuri sau filme.Nici nu apuc sa stau 10 min. ca se si blocheaza, ingheata imaginea si sunetul si nu pot decat sa ii dau restart de la buton.L-am dus la un "nene" la reparat si el a zis ca la el nu s-a blocat deloc. Ajutati-ma!! Nu stiu ce sa ii fac. Tin sa precizez ca am reinstalt windows-ul si tot asa face..

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 15
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• pop_ady44

4

• stefan94stefan

2

• raileanu florin

2

• strombi

1

Top autori în acest subiect

Vizitator DiCaprio

incearca cu o alta placa video un alt hdd o alta sursa le iei fiecare la vizualizat optic la placa video vezi ai pasta termica la GPU?

Nu am gasit pe nimeni unde sa testez placa video sau hdd sau sursa...Si da am pasta..Nu sunt temperaturi exagerate, nu cred ca e din temperaturiS-ar putea sa am ceva badd-uri pe HDD?
Link spre comentariu
Vizitator DiCaprio

Ai 2 bad-uri ,daca sunt logice se rezolva cu un format low level,daca sunt fizice de la lovituri,busituri si altele nu se mai rezolva !

Si cum dau format low level?
Link spre comentariu

Depanarea unui calculator se face respectand cativa pasi in ordinea urmatoare:- curatare de praf- verificare sursa. Daca sursa are mai mult de 3 ani si nu e facuta de FSP sau Delta Electronics, sfatul meu este sa incerci cu o sursa noua.- iti faci un CD cu memtest 86+ si testezi memoria- restaurarea bad-urilor o faci repede si fara pierderea datelor ( cum se intampla la low-level format ) cu HDD Regenerator pe care il gasesti pe Hiren's CD 10.3. Bad-urile pe care le ai, sigur nu sunt cauza blocarilor de care te plangi. Nu sunt in zona care ar putea face asaceva.- testarea placii video nu prea poti sa o faci din moment ce se blocheaza dupa 10 minute asa ca cea mai buna varianta ar fi sa testezi cu alta placa video- reinstalarea windows pe curat. Dupa ce instalezi windows si drivere, fara conexiune la internet, poti sa dai teste de stabilitate sistem cu "BurnInTest" de pe site-ul PassMark.comIn ceea ce-l priveste pe acel nene care ti-a zis ca nu se blocheaza, eu zic sa-l eviti pe viitor. Cauta alt "nene".

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări