Vizitator DiCaprio Postat Ianuarie 19, 2013 Partajează Postat Ianuarie 19, 2013 Deci sa incepem cu inceputul.Detalii PC: RAM: 512 MB Placa video: ASUS EXTREME AX550 SERIES 512 MBProcesor: AMD Athlon 64 3200+ 2.0 GHzHDD: 160 GB Temperaturi:-procesor 42 C-HDD 39 C-TMPIN0 49 C-TMPIN1 47 C Deci mi se blocheaza PC-ul in jocuri sau filme.Nici nu apuc sa stau 10 min. ca se si blocheaza, ingheata imaginea si sunetul si nu pot decat sa ii dau restart de la buton.L-am dus la un "nene" la reparat si el a zis ca la el nu s-a blocat deloc. Ajutati-ma!! Nu stiu ce sa ii fac. Tin sa precizez ca am reinstalt windows-ul si tot asa face.. Link spre comentariu
raileanu florin Postat Ianuarie 19, 2013 Partajează Postat Ianuarie 19, 2013 intre procesor si radiator mai este pasta??daca nu trebuie neaparat Link spre comentariu
Vizitator DiCaprio Postat Ianuarie 19, 2013 Partajează Postat Ianuarie 19, 2013 intre procesor si radiator mai este pasta??daca nu trebuie neaparatAm schimbat cooler-ul de la procesor. Nu am probleme cu el...Alte sugestii? Link spre comentariu
raileanu florin Postat Ianuarie 19, 2013 Partajează Postat Ianuarie 19, 2013 poate ca nu vezi ce am zis eu nu de culer am vorbit Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Ianuarie 19, 2013 Partajează Postat Ianuarie 19, 2013 incearca cu o alta placa video un alt hdd o alta sursa le iei fiecare la vizualizat optic la placa video vezi ai pasta termica la GPU? Link spre comentariu
Vizitator DiCaprio Postat Ianuarie 19, 2013 Partajează Postat Ianuarie 19, 2013 incearca cu o alta placa video un alt hdd o alta sursa le iei fiecare la vizualizat optic la placa video vezi ai pasta termica la GPU?Nu am gasit pe nimeni unde sa testez placa video sau hdd sau sursa...Si da am pasta..Nu sunt temperaturi exagerate, nu cred ca e din temperaturiS-ar putea sa am ceva badd-uri pe HDD? Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Ianuarie 19, 2013 Partajează Postat Ianuarie 19, 2013 poi supunel unui test cu hd tune Link spre comentariu
stefan94stefan Postat Ianuarie 19, 2013 Partajează Postat Ianuarie 19, 2013 Dati o scanare cu HdTune la hard,si va va arata daca aveti bad-uri sau nu ! Link spre comentariu
Vizitator DiCaprio Postat Ianuarie 19, 2013 Partajează Postat Ianuarie 19, 2013 Am dat scanare cu HDTune si a rezultat asta... http://imageshack.us/photo/my-images/22 ... 31004.png/ Ce ar trebui sa fac? Link spre comentariu
stefan94stefan Postat Ianuarie 19, 2013 Partajează Postat Ianuarie 19, 2013 Ai 2 bad-uri ,daca sunt logice se rezolva cu un format low level,daca sunt fizice de la lovituri,busituri si altele nu se mai rezolva ! Link spre comentariu
Vizitator DiCaprio Postat Ianuarie 19, 2013 Partajează Postat Ianuarie 19, 2013 Ai 2 bad-uri ,daca sunt logice se rezolva cu un format low level,daca sunt fizice de la lovituri,busituri si altele nu se mai rezolva !Si cum dau format low level? Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Ianuarie 19, 2013 Partajează Postat Ianuarie 19, 2013 este program specializat care da low level format daca iti trebuie un pmsau poti sa ti-l cauti tu pe net multe respecte pop Link spre comentariu
strombi Postat Ianuarie 19, 2013 Partajează Postat Ianuarie 19, 2013 Bedurile alea se rezolva nus fizice eu zic ca e de la memoria ram,de se blocheaza. Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Ianuarie 19, 2013 Partajează Postat Ianuarie 19, 2013 poate fi si ce spune colegul strombi ram defect Link spre comentariu
pinky Postat Ianuarie 19, 2013 Partajează Postat Ianuarie 19, 2013 Depanarea unui calculator se face respectand cativa pasi in ordinea urmatoare:- curatare de praf- verificare sursa. Daca sursa are mai mult de 3 ani si nu e facuta de FSP sau Delta Electronics, sfatul meu este sa incerci cu o sursa noua.- iti faci un CD cu memtest 86+ si testezi memoria- restaurarea bad-urilor o faci repede si fara pierderea datelor ( cum se intampla la low-level format ) cu HDD Regenerator pe care il gasesti pe Hiren's CD 10.3. Bad-urile pe care le ai, sigur nu sunt cauza blocarilor de care te plangi. Nu sunt in zona care ar putea face asaceva.- testarea placii video nu prea poti sa o faci din moment ce se blocheaza dupa 10 minute asa ca cea mai buna varianta ar fi sa testezi cu alta placa video- reinstalarea windows pe curat. Dupa ce instalezi windows si drivere, fara conexiune la internet, poti sa dai teste de stabilitate sistem cu "BurnInTest" de pe site-ul PassMark.comIn ceea ce-l priveste pe acel nene care ti-a zis ca nu se blocheaza, eu zic sa-l eviti pe viitor. Cauta alt "nene". Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum