Vizitator electricescu Postat Ianuarie 19, 2013 Partajează Postat Ianuarie 19, 2013 De veo săptămână balamalele displayului netbookului au început ca să scârțâie. Și parcă displayul culisează prea repede pe balamale și nici nu prea mai stă pe unele poziții așa cum îl puteam pune până acum. E ceva grav ? Ce s-o fi întâmplat ? Netbookul e Hannspree: Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Ianuarie 19, 2013 Administratori Partajează Postat Ianuarie 19, 2013 S-au uzat balamalele, nu cred ca e ceva grav Link spre comentariu
YO8CDQ Postat Ianuarie 19, 2013 Partajează Postat Ianuarie 19, 2013 Eu cred ca este un inceput de sfarsit, balamaua are in interior un sistem unul in altul care face acea fixare sau pozitie a capacului. Cand se uzeaza acest sistem umla usor inainte si inapoi. Se pot demonta si atunci se vede mai bine interiorul. Petrica Link spre comentariu
Vizitator electricescu Postat Ianuarie 20, 2013 Partajează Postat Ianuarie 20, 2013 Domnule Petrică,credeam că nu mai văd scumpul meu netbook mișcând. Mă gândeam cu groază că nici măcar nu i-am salvat fișierele de pe HDD. Acum, e imediat după ce i-am pus cablurile prin prizele lor și primul gând a fost să intru pe forum și să scriu. Domnule nu mai povestesc cât m-am chinuit ca să-l desfac, trec direct la subiect: Se afla doar intr-o balama, cea din dreapta noastră cum ne uităm la display, cealaltă ne mai fiind fixată deoarece s-au stricat încastrările piulițelor.Le mulțumesc chinezilor că l-au făcut totuși robust, căci la cât am tras de el ca să-l desfac, credeam că l-am fărâmat de tot. A ieșit din garanție in Septembrie anul trecut, nici nu știu când au trecut doi ani de când l-am cumpărat. În documentația lui scrie că durata lui medie de serviciu este de trei ani.Așadar rămâne ca săptămâna viitoare să văd cum repar încastrările alea rupte. Link spre comentariu
Vizitator electricescu Postat Februarie 22, 2013 Partajează Postat Februarie 22, 2013 Așadar trebuie să rezolv cu carcasa căci ambele capace sunt compromise in zona balamalei.Cum se desface capacul ca să poată fi vizionată balamaua:* sub netbook sunt accesibile șuruburile care prind capacul de deasupra.* după desfacerea suruburilor, se desprind clemele de plastic care unesc cele două capace.* se scoate tastatura care e prinsă în cleme de capacul de deasupra și se decuplează cablajul de conectare a tastaturii, care intră întră cuplă aflată pe corpul hardware. Se îndepărtează tastatura.* se desfac șuruburile care prind placa metalică a capacului de deasupra de corpul hardware și se decuplează cablajele de comectare a auxiliarelor de pe acest capac. care intră în cuple aflate pe corpul hardware. Se îndeoărtează capacul.Aceste informatii sper să fie utile cuiva care vrea ca să desfacă vreun netbook de felul celui ca al meu. A mai rămas ca să văd cum se desface displayul.Rog să mi se scuze cuvintele 'corpul hardware' și 'cuplă', care e posibil să nu fie prea conforme cu terminologia computerelor. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum