Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Traf iesire SE ECL82

sandugeorge316

Postări Recomandate

• Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• sandugeorge316

2

• zbodeoc

1

Top autori în acest subiect

Buna ziua.Pentru 6cm2 care este nr de spire primar /secundar pentru montajul cu ECL 82?Multumesc

Buna seara,Nu se poate da un numar de spire daca nu se cunoaste exact calitatea/proprietatile miezului, sectiunea nu este suficienta... cautati o metoda mentionata de Misa la un moment dat pe forum, cu bobinarea a 100 spire de test (parca), metoda pe care nici-unul din tinerii aspiranti nu s-au invrednicit sa-i dea o fata mai atractiva (editare WORD chioara)... din pacate...
Link spre comentariu

Nu se poate da un numar de spire daca nu se cunoaste exact calitatea/proprietatile miezului, sectiunea nu este suficienta... cautati o metoda mentionata de Misa la un moment dat pe forum, cu bobinarea a 100 spire de test (parca), metoda pe care nici-unul din tinerii aspiranti nu s-au invrednicit sa-i dea o fata mai atractiva (editare WORD chioara)... din pacate...

Da. Imi cer scuze ca nu am specificat ca este vorba de FeSi si 8 ohmi impedanta secundarului.Mereu ma grabesc.De alfel traful mi-l calculasem singur insa voiam sa vad daca nu am gresit, sa vad daca am picat cat mai aproape de calculele dl. Valderama.Oricum nu mai conteaza,am abandonat proiectul.Imi cer scuze ca am deranjat.Cu stima.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări