Electron Postat Iulie 2, 2006 Partajează Postat Iulie 2, 2006 Care este cea mai buna placa de sunet pt. muzica sub 2 milioane? NU MA INTERESEAZA EFECTELE PENTRU JOCURI. M-ar interesa daca se poate sa stiu ce DAC-uri folosesc placile pe care le recomandati. Link spre comentariu
Extrem Postat Iulie 3, 2006 Partajează Postat Iulie 3, 2006 Si sa aiba dolby domnilor ! si pe mine m-ar interesa sub 2 milioane o placa ! Link spre comentariu
cristimm Postat Iulie 4, 2006 Partajează Postat Iulie 4, 2006 http://www.rapserv.com.au/prod1818.htm Cip: VIA Envy ADC si DAC pe toate canalele mai putin rear: VT1616 DAC pe rear: WM8728 !!!!!!!!!!!!! 2 cuarturi - deci nu face resampling hardware Practic e un fel de M-Audio la pret foarte avantajos. S-a gasit la BEST computers la un pret in jur de 150 lei. Link spre comentariu
Extrem Postat Iulie 4, 2006 Partajează Postat Iulie 4, 2006 E mai bun decat un creative la acelasi pret? Link spre comentariu
cristimm Postat Iulie 4, 2006 Partajează Postat Iulie 4, 2006 Mult mai buna (parere personala deci fani creative nu-mi satiti in cap ca am avut destule creative si stiu ce vorbesc). Link spre comentariu
radue Postat Iulie 4, 2006 Partajează Postat Iulie 4, 2006 eu am avut un creative live 5.1 si pot sa zic ca suna mai bine decat o solutie onboard...si l-am ars acum cateva zile...habar n-am cum am reusit, pur si simplu s-a auzit un sunet ciudat, am oprit amplificatorul si dupa aia pauza...apropo de creative... Link spre comentariu
Electron Postat Iulie 4, 2006 Autor Partajează Postat Iulie 4, 2006 Hercules Fortissimo 4 cum e??? Link spre comentariu
Electron Postat Iulie 4, 2006 Autor Partajează Postat Iulie 4, 2006 Ma intereseaza sa aiba calitate buna a sunetului pe iesirile analogice, in rest nu. Link spre comentariu
cristimm Postat Iulie 4, 2006 Partajează Postat Iulie 4, 2006 Hercules Fortissimo 4 cum e???E buna si aia. Link spre comentariu
Extrem Postat Iulie 4, 2006 Partajează Postat Iulie 4, 2006 Placa de sunet Creative Sound Blaster Audigy 4 bulkCe ziceti de asta?@cristimmImi place placa recomandata de tine dar nu stiu unde o pot gasi..am fost azi in flamingo,ultra pro si best computers si nu au :( Link spre comentariu
cristimm Postat Iulie 5, 2006 Partajează Postat Iulie 5, 2006 Audigy 4 bulk are DAC-uri mai proaste decat varianta standard. In plus de asta TOATE placile creative de la PCI 128 si pana la ultimul X-FI de 1000 RON fac resampling hardware. Link spre comentariu
MifTy Postat Iulie 6, 2006 Partajează Postat Iulie 6, 2006 creative live!de preferat, versiunea Platinum, dacă aveţi de unde-o scoate... că live! bulk e cam nasol!! dar tot mai bine ca audigy, orice versiune!!...(de când nu mai au concurenţă reală, creative scot doar jeguri...) :smt005 Link spre comentariu
Extrem Postat Iulie 9, 2006 Partajează Postat Iulie 9, 2006 Pana la urma am luat un Hercules Fortissimo 4Nu il pot compara decat cu 3 placi care le-am auzit si testat la altii si anume : 24 bit live , audigy 4 bulk (care mi-a placut cum se aude) si audigy SE.La audigy 4 bulk nu stiu ce sa zic...cred ca suna la fel de bine si Hercules (nu sunt sigur..insa imi place f mult meniu si setarile pe care le are audigy 4 + ca inaltele sunt controlate si la bass ai multe optiuni sa-l faci sa sune pe gustul tau).Hercules nu are toate aceste setari..dar suna de parca le-ar avea :yawinkle: La 24 bit live...diferenta e destul de mare fata de hercules...(ma refer la calitatea inaltelor...24 live nu este capabil sa redea inalte ,,clare''cea ce pt mine pare sa fie un dezavantaj remarcabil...la bass nu am remarcat diferenta mare...se aud ambele si hercules si 24 live cam la fel. Mediile, sunt la fel de bine redate de ambele placi )la SE diferenta este prea mare...deci nu va recomand audigy SE sub nici o forma(seamana cu ac97 realteck)... ma face sa deduc ca nu are o caracteristica de raspuns liniar...P.S pana la urma haideti sa fim realisti ... cine vrea un sunet super clar si placut are nevoie de mai mult decat o placa de sunet respectabila si anume : un amplificator bun, boxe bune si nu in ultimul rand, melodiile sa fie bine inregistrate, ca altfel toata aparatura este aproape inutila. Link spre comentariu
Electron Postat Iulie 9, 2006 Autor Partajează Postat Iulie 9, 2006 Si eu tot la Fortissimo 4 ma gandeam. Cat ai dat pe ea si de unde ai cumparat-o? Link spre comentariu
Extrem Postat Iulie 9, 2006 Partajează Postat Iulie 9, 2006 1.5 milioane de la best computers Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum