Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

arcus-ts-600 versus magnat-vector-6

Vizitator orlandobarbulescu

Postări Recomandate

• Răspunsuri 27
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Liviu Ianush

4

• hpavictor

3

• emola

3

• Luca

3

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Vizitator orlandobarbulescu

Da vad ca asa e , totuși după ca apare eroarea google dacă veți apăsa pe căutare veți găsi primul răspuns în lista, boxele de pe site-ul de vânzări. Mulțumesc.

Link spre comentariu

Eu zic ca magnat, macar alea au suspensie la difuzoare de cauciuc si au niste medii mai serioase.

Modelu alea de arcus sunt cele mai ieftine si proaste, are basi cu suspensie de burete, dupa ce impingi 50W in incinta risti sa ramai fara suspeensie la boxe, iar meedile alea par modele de 3 euro bucata.

Atasez eu poze cu ambele modele in cauza, poate vei primi rapsunsuri mai pertinente.

Arcus:

Posted Image

Magnat:

Posted Image

Link spre comentariu

Am ascultat Arcus-urile (acest model). Nu m-au impresionat. Au si serii reusite, dar nu acest model.

Domnule LiviuVa rog sa apecificati care din seriile de la Arcus sunt reusite.Am in lucru 2 modele de boxe dar sunt interesat de a cumpara niste boxe "reusite".(ca si modele second hand)Va multumesc!
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări