Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Display-ul unui laptop

Vizitator iSDraGos

Postări Recomandate

Vizitator iSDraGos

Hi, am si eu o intrebare.Am un hp pavilion dv2000 cu diagonala de 14.1 se potiveste orice model de display ? adica sunt universale display-urile astea ? Astept raspuns daca se poate. Multumesc !

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• porscheg

3

• elmar

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Hi, am si eu o intrebare.Am un hp pavilion dv2000 cu diagonala de 14.1 se potiveste orice model de display ? adica sunt universale display-urile astea ? Astept raspuns daca se poate. Multumesc !

De obicei da, se potrivesc mai ales la modelele vechi. Sa aiba diagonala dimensiunea si mufa la fel. Modelele sunt functie de producator nu caracterisitici neaparat speciale. La DV 2000 n-ar trebui sa existe mari probleme la "potriveala" doar la diagonala ca-i de 14 si e mai rar.
Link spre comentariu
Vizitator iSDraGos

De obicei da, se potrivesc mai ales la modelele vechi. Sa aiba diagonala dimensiunea si mufa la fel. Modelele sunt functie de producator nu caracterisitici neaparat speciale. La DV 2000 n-ar trebui sa existe mari probleme la "potriveala" doar la diagonala ca-i de 14 si e mai rar.

am gasit la vanzare pe net un display de la IMB cu diagonala asta si as vrea sa stiu daca se potrivesc.
Link spre comentariu

Si lucios un pic stropit cu niste pete de cafea nu-i asa?Sau lung si mat Sau mic si scurt.De unde naiba sa stim ce ai gasit de cumparat pe okazii si daca se poate inlocui, doar din lung si dreptunghic. Clar unu scurt si rotunjit nu se va potrivi.Intreaba vanzatorul de un cod care e scris pe panel. Sau ce model este IBM.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări