nelutuPO Postat Ianuarie 18, 2013 Partajează Postat Ianuarie 18, 2013 Ma poate ajuta cineva de unde pot procura mecanismul de la minerul unei masini de spalat Daewoo DVD MT8031 ? Link spre comentariu
euvasile Postat Ianuarie 19, 2013 Partajează Postat Ianuarie 19, 2013 nu e dwd MT8031 in loc de dvd MT8031va trebuie numai manerul sau si mecanismul manerului? Pune o poza cu piesa defecta. Link spre comentariu
nelutuPO Postat Ianuarie 19, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 19, 2013 Scuze, este DWD MT8031 s imi trebuie mecanismul nu minerul. Stima Link spre comentariu
euvasile Postat Ianuarie 20, 2013 Partajează Postat Ianuarie 20, 2013 alegeti codul de la piesa defecta (vezi schema) Link spre comentariu
nelutuPO Postat Mai 25, 2013 Autor Partajează Postat Mai 25, 2013 Revin cu acest subiect, propietarii au fost peste hotare si acum au nevoie de masina. Da d-le Vasile este minerul din poza atasata de dvs, restul mecanismului este bun( are in compunere minerul, ciocul si resortul spiralat ? ). Stima Link spre comentariu
euvasile Postat Mai 25, 2013 Partajează Postat Mai 25, 2013 Am cautat in mai multe locuri dar nu am gasit, daca ai firma sau un prieten cu firma se poate face un cont la aswo.com, dar si acolo trebuie sa astepti cateva saptamani. Eu pe care nu le gasesc repede atunci le reconditionez. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum