Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Energie electrica din pamant

danutz-

Postări Recomandate

Am auzit odata , doi liceeni discutand in autobuz ca , de fapt , Einstein a descoperit cum se produce energie din orice obiect ( s-a amintit si cunoscuta formula E=mc^2) dar e tehnologie tinuta secreta de catre americani.Teoria conspiratiei sa traiasca! :aplauze Aici mai e de vina si sistemul de invatamant care impune invatarea teoriei relativitatii in liceu cand majoritatea elevilor abia se descurca cu mecanica clasica.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 27
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• gauss

5

• valangjed

3

• Marian

2

• danutz-

2

Top autori în acest subiect

Se poate scoate curent din pamint! Oricine poate scoate curent din pamint!Alegi cu atentie locul unde sapi groapa si daca dai de un cablu ingropat de aia de electrica a dat norocul peste tine! Bati un cui cu'n ciocan in cablu si te legi cu un fir de capul cuiului; daca nimeresti nulul ai ghinion; daca alegi din greseala un cablu de 20KV ai un ghinion si mai mare... :mort

Link spre comentariu

Asa ceva am vazut intamplator cu ani in urma, cand niste muncitori sapau manual un sant pe drum. Este groaznic. A lovit cablul subteran, a facut scurt intre faze si aluminiul cablurilor s-a topit instantaneu. Nu curentare, ci improscare cu aluminiu topit.Intre timp, s-a mai subtiat predarea Teoriei Relativitatii, adica s-a pus accentul pe partea de aplicatii si s-a scos de la bac. Cei de clasa a XII-a sunt suficient de maturi, sa priceaap destul. De exemplu, inteleg repede ca efectele relativiste nu este ceva evident in lumea macroscopica, ci doar la nivel de interactiuni nucleare, unde sunt energii, viteze, mari (singurul loc unde, intradevar Teoria Reletivitatii a fost verificata cu succes). De exemplu, elevii pricep imediat paradoxul gemenilor, o mare gogoasa: nu timpul biologic, durata vietii, depinde de viteza navei, ci timpul obtinut prin corelarea (compararea masuratorilor).

Link spre comentariu

Dan cod are perfecta dreptate ! In 1991 am plantat 100 de pruni, si cu banii obtinuti din tuica se puteau monta eoliene macar din 5 in 5 pruni, ca era pe malul garlei, da" secase apa, hac, si nu prea mai batea vantul, hac, icon_jook

Link spre comentariu

Pe principiu "scoatem energie din pamant" eu vreau sa merg mai departe decat colegii cu pomii fructiferi (prunul la anod... da? :nebun: ) si vreau sa imi fac o mina din care sa scot amperi la vagonet, asa sa crape toti petrolistii de ciuda :ciuda:.

Acum lasand gluma la o parte, stiu ca e arhicunoscut videoclipul cu CARTI dar se potriveste de minune :

.Sper sa nu se supere nimeni.

Sica

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...
Vizitator mar1an2005

Tare clipul apreciez buna dispozitie .Problema e in felul urmator sa scoti 5Kw -10Kw cu un sistem simplu e imposibil.Eu totusi cred ca se poate obtine curent prin alte mijloace ,dar mult mai complexe , au fost multe persoane care au incercat si au reusit , au postat pe net si brusc filmuletul a disparut la fel ca si legatura dintre acele persoane si forumul respectiv , presupun ca mafia petrolului a avut grija sa ai blocheze sau sa ai restrictioneze accesul la net sau la anumite situri.De obtinut curent obtii dar nu asa valori mari cu un simplu radiator ingropat si udat cu apa sarata.Cine este mai in tema cum se poate obtine energie electrica putem discuta si da cu parerea

Link spre comentariu

Au scos astia pe piata un soi de "porc verde".

Se hraneste doar cu energie solara si traieste in pamant incarcat electric.

Posted Image

Se inmulteste doar prin diode si traieste pana i se arde sursa.

PS: necesita un stabilizator de tensiune dar nu-i mare inginerie...se planteaza un condensator si se asteapta sa rasara.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări