Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

problema presiune

Vizitator decorama

Postări Recomandate

Vizitator decorama

salut.am o centrala herman eura si de cateva zile imi creste foarte mult presiunea cand declanseaza pe caldura de ajunge chiar si la 3 bari in schimb in momentul in care folosesc apa calda imi scade pana ajunge sub 1 bar.am vazut cateva comentarii cum ca ar fi vb de vasul de expansiune;am aerisit caloriferele pana a ajuns la 0 bari si cu robinetul deschis pe acesta am facut presiunea pe vas.cert e ca nu a mai trecut de 2 bari pt moment si are deja cam 3 ore de cand merge doar ca presiunea pe apa menajera imi scade in continuare in momentul folosirii.care ar putea fi motivul?am chemat o firma autorizata si mi-au spus ca vasul de expansiune trebuie schimbat ca pierde presiune..oare el sa fie de vina?am mai obs ca centrala are un robinet care atunci cand presiune trece de 3 bari arunca apa afara si acesta picura...pana acum nu am obs sa picure...e normal?dupa ce am facut presiunea vasului trebuie sa aerisesc toate caloriferele pt o buna functionare sau este de ajuns 1?in cazul in care presiunea imi v-a creste din nou peste 2 bari inseamna ca trebuie sa schimb vasul? Va multumesc!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• gica70

2

• strombi

1

• YO8CDQ

1

Top autori în acest subiect

Eu cred ca este apa putina in instalatie si de aceea se supra incalzeste, cred ca ai o pierdere de apa pe undeva. Nu cred ca apa rece intra in centrala cu doua atmosfere sau cu aproape doi bari. Aerisirea poti sa o faci si cu caloriferele incalzite, eventual mai competezi cu apa daca este cazul.

Link spre comentariu

La retea eu am 2 bari si cel care locuieste la 10m mai jos ca mine (locuiesc in valea Ticaului) are 3 bari!; in plus nu cred ca protectiile acelei centrale lasa apa sa se supraincalzeasca domn' Petrica!.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări