Vizitator decorama Postat Ianuarie 18, 2013 Partajează Postat Ianuarie 18, 2013 salut.am o centrala herman eura si de cateva zile imi creste foarte mult presiunea cand declanseaza pe caldura de ajunge chiar si la 3 bari in schimb in momentul in care folosesc apa calda imi scade pana ajunge sub 1 bar.am vazut cateva comentarii cum ca ar fi vb de vasul de expansiune;am aerisit caloriferele pana a ajuns la 0 bari si cu robinetul deschis pe acesta am facut presiunea pe vas.cert e ca nu a mai trecut de 2 bari pt moment si are deja cam 3 ore de cand merge doar ca presiunea pe apa menajera imi scade in continuare in momentul folosirii.care ar putea fi motivul?am chemat o firma autorizata si mi-au spus ca vasul de expansiune trebuie schimbat ca pierde presiune..oare el sa fie de vina?am mai obs ca centrala are un robinet care atunci cand presiune trece de 3 bari arunca apa afara si acesta picura...pana acum nu am obs sa picure...e normal?dupa ce am facut presiunea vasului trebuie sa aerisesc toate caloriferele pt o buna functionare sau este de ajuns 1?in cazul in care presiunea imi v-a creste din nou peste 2 bari inseamna ca trebuie sa schimb vasul? Va multumesc! Link spre comentariu
strombi Postat Ianuarie 18, 2013 Partajează Postat Ianuarie 18, 2013 Eu am alta problema la mine scade presiune,rog un moderator sa mute topicul in alta categorie. Link spre comentariu
gica70 Postat Ianuarie 19, 2013 Partajează Postat Ianuarie 19, 2013 Presiunea apei poate creste cand apa se transforma in aburi sau cand robinetul de apa de la retea nu inchide bine. Cum primul caz se exclude.. Link spre comentariu
YO8CDQ Postat Ianuarie 19, 2013 Partajează Postat Ianuarie 19, 2013 Eu cred ca este apa putina in instalatie si de aceea se supra incalzeste, cred ca ai o pierdere de apa pe undeva. Nu cred ca apa rece intra in centrala cu doua atmosfere sau cu aproape doi bari. Aerisirea poti sa o faci si cu caloriferele incalzite, eventual mai competezi cu apa daca este cazul. Link spre comentariu
gica70 Postat Ianuarie 20, 2013 Partajează Postat Ianuarie 20, 2013 La retea eu am 2 bari si cel care locuieste la 10m mai jos ca mine (locuiesc in valea Ticaului) are 3 bari!; in plus nu cred ca protectiile acelei centrale lasa apa sa se supraincalzeasca domn' Petrica!. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum