Vizitator dandangore Postat Ianuarie 18, 2013 Partajează Postat Ianuarie 18, 2013 BUNĂ AM SI EU UN GPS GARMIN STREET PILOT C550 PE CARE AM INSTALAT CITY NAVIGATOR EUROPE NT 2008 ROMÂNIA ESTE SLAB PREZENTATĂ ȘI AȘ VREA SĂ INTRODUC O HARTĂ A ROMÂNIEI AM CITIT ȘI VĂZUT O MULȚIME DE TUTORIALE DAR NU AM PREA PRICEPUT. DACĂ MĂ POATE AJUTA CINEVA MAI CONCRET. VĂ ROG..... Link spre comentariu
elmar Postat Ianuarie 18, 2013 Partajează Postat Ianuarie 18, 2013 pai descarcati harta pentru romania GMAPSUPP.IMG pe calculator si o copiati in folderul garmin pe GPS...apoi restartati GPS-ul si ar trebui sa aveti in menu si harta romaniei.... Link spre comentariu
Vizitator dandangore Postat Ianuarie 18, 2013 Partajează Postat Ianuarie 18, 2013 Am reusit ceva dar harta e blocată.Trebuie deblocată dar cummmmmmmm..........? Link spre comentariu
elmar Postat Ianuarie 18, 2013 Partajează Postat Ianuarie 18, 2013 click aici si urmati pasii descrisi acolo cu lux de amanunte... e posibil sa fie nevoie sa cumparti acea harta ...cred ca sunt site-uri unde puteti gasi indicatii despre cum sa faceti sa o deblocati free...aici nu cred ca e posibil asa ceva Link spre comentariu
Vizitator dandangore Postat Ianuarie 18, 2013 Partajează Postat Ianuarie 18, 2013 evrica Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum