Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

defectiune boxa centru logitech x530

StefanAndrei

Postări Recomandate

Am sitemul logitech de cateva luni si am o problema cu boxa de centru ,ascultam muzica si am dat mai tare volumul boxei de bas din driverul placi de sunet Genius Sound Maker Value 5.1 si cand am dat la maxim volumul sistemului ,sa oprit boxa de centru ,am incercato si in alta mufa a sistem si mergea ,am incercat tot sistemu la alta sursa audio testata anterior si degeaba ,am impresia ca sa ars iesirea ...mufa maro care e ptr centru bas am conectat-o fara celelalte 2 si nu se aude decat ceva bas ,prea putin fata de celelalte ,e posibil sa fie din boxa cu volum si on/off ? am vazut ca are niste condensatori mci si 2 rezistente so fi ar vreunu?multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• StefanAndrei

6

• relucavnic

3

• mircea888

2

• dem3ntor

1

Top autori în acest subiect

deci difuzoarele de pe boxa de centru merge ptr aca am conectat-o la alta iesire din sistem ,mufa maro care e cea ptr centru si bass am incercato la alta mufa din placa de sunte de la pc , ma gandeam ca sa stricat placa de sunet dar degeaba ca tot nu merge , si cand conectez doar mufa maro se aude putin bas si in boxa de centru nimic ....si sistemu are 2 finali mari nu stiu cum le zica acum ma apuc sal demontez ,cred ca un final e ptr bass si celalalt e ptr boxe de medii si ma gandesc daca se ardea un final numai merge ori numai basu ori numai boxele

Link spre comentariu

pur si simplu am dat volumul mai tare din placa de sunet ,are optiune acolo de reglare vol 5.1 si dupaia am dat volumu tare la sistem sa vad daca se aude bine si nu gajaia nimic se auzea bine si apoi sa oprit ,mai mergeau doar celelalte 4 :| prost sistem facute la panarama nus bune de nimic .....am un sistem mai vechi cjc si merge si acum dupa mai bine de 4 ani :))

Link spre comentariu

si daca vreau sa ascult muzica se aude bine 4.1 cu bass numai ca nu se aude centru si am gasit si finali sunt 2 STA540 si par in regula nu arata arsi oare ce sa fie ?

Link spre comentariu

am gasit problema problema ,era dezlipita o bobina micuta de langa finalul de centru si bass , probabil ca nu a fost lipita bine avand in vedere ca cei doi pini ai sai sunt foarte subtiri putin mai mare ca firul de par ;)

http://s7.postimage.org/a78wdiz9n/Photo0101.jpg

http://s2.postimage.org/den6qt1hl/Photo0102.jpg

Mi-a luat mai mult sa demontez sistemu,e destul de "asamblat" ,decat sa repar problema :))

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

STA540 si TDA7377 sunt amplificatoare quad, adica 4 amplificatoare in aceeasi capsula, ele pot fi legate cate doua in punte.La x530 unul din integrate e folosit simplu (adica quad) - pentru cei 4 sateliti. La celalalt integrat amplificatoarele sunt legate in punte pentru a obtine doua amplificatoare (unul pentru woofer si unul pt centru).

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări