cata_124 Postat Ianuarie 18, 2013 Partajează Postat Ianuarie 18, 2013 Vreau sa aflu parerea voastra in legatura cu 3 perechi de boxe Unitra de 75 w , 90, w si Alutus 110 w .Rog pe cei care au ascultat aceste modele sau au fost si sunt posesori de asa ceva sa imi dea un sfat in legatura cu aceste modele.Precizez ca le voi vrea pentru acasa folosit pe amplificator de 50-100w .Mie unu imi plac modelele de Unitra 75 w si Alutus 110w, dar nu le-am ascultat niciodata live doar pe net. Link spre comentariu
hoitu1983 Postat Ianuarie 18, 2013 Partajează Postat Ianuarie 18, 2013 Clar o sa itit placa si in realitate! Asteptari ceva? Sa vezi ce fain e cind ascult pe net Klipsch, JBL sau Coral ...sau amplificatoare! Nici nu mai am nevoie de ele!!! Unii "nebuni" fac acum si niste boxe care nu suna la fel pe toate amplificatoarele! Link spre comentariu
cata_124 Postat Ianuarie 18, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 18, 2013 Multumesc de exemple dar eu nu vorbesc de scule de mii de euro ,sau firme care in romania multi nici nu au auzit de ele, eu vorbesc de niste sume decente care nici palea nu ni le prea permitem, eu vreau ceva cat de cat bun pentru acasa si pe masura buzunarelor noastre.Stiu ca in comparatie cu alte modele mult mai consacrate sunt niste gunoaie de boxe, dar totus sa nu uitam ca un difuzor tonsil este 40-50 de euro chiar si mai mult, fata de gunoaiele de sunt azi prin magazine ca pret sunt destul de scumpe pentru buzunarele noastre.Deaceea as prefera sa iau o pereche de boxe gata facute care ajung abea la pretul a o pereche de difuzoare tonsil, nu ami punem restul la socoteala. Link spre comentariu
hoitu1983 Postat Ianuarie 18, 2013 Partajează Postat Ianuarie 18, 2013 Eu radeam vis-a-vis de ascultatul pe net, ma amuza copios. Daca ai spune ce asteptari ai vei primi si sfaturi, bugetul nu e singurul factor de decizie.Parerea mea : Am avut in copilarie pseudo-unitre din astea 75W si mega-lazile alea de 140w (pseudo fiindca erau asamblate in romania) si nu mi-au placut nici cind nu aveam pretentii prea mari.Daca vrei doar galagie poate o sa te multumeasca, dar ai optiuni mult mai bune pe piata de second hand in jurul a 400 Ron.Si nu mai asculta incinte pe net,asculta-le pe viu intr-o camera asemanatoare cu aia unde le vei folosi. Daca ti cont de asta nu vei avea cum sa fi nemultumit.Adrian Link spre comentariu
hoitu1983 Postat Ianuarie 18, 2013 Partajează Postat Ianuarie 18, 2013 PS: Alutus erau la pet de 2 L !!! Altus erau de 110 W. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum