zal Postat Ianuarie 19, 2013 Partajează Postat Ianuarie 19, 2013 Nu fi misterios, merităm ceva explicaţii după atîta zbatere ce a fost aici. Link spre comentariu
papanoiu Postat Ianuarie 19, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 19, 2013 Si acum ma apuca rasul cand ma gandesc ce a fost. Vecinu' si-a cumparat amplificatorul in urma cu vreo 10 zile, abia a invatat unde sa introduca cablurile cu semnal (el fiind vopsitor). Cand m-am dus la el sa-i montez filtrele la boxe deja pusese ampliful in comoda si peste el avea inca o statie (Cat 907 daca tin bine minte), peste aceasta un dvd, inca un egalizor grafic si un mediaplayer, ceea ce facea imposibil accesul la mufele din spatele lui, oricum nu mi-a trecut prin cap ca el ar fi pus aiurea cablurile care duc la boxe, adica a pus oarecum in paralel amandoua boxele (amplifu are o varianta pentru 4 boxe de 16 Ohmi, cate doua in paralel) Astazi l-am pus sa scoata statia afara din comoda ca sa pot schimba intrarea semnalului de la dvd, (el a bagat cablul la intrarea de pick-up doza magnetica) distorsiona ca naiba semnalul si atunci am vazut minunatia. Link spre comentariu
zal Postat Ianuarie 20, 2013 Partajează Postat Ianuarie 20, 2013 Bine că nu a ars 4040, că nu văd de unde mai găsea vre-unul original. Asta arată că protecţia e bună la acel amplif. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum