aldo61 Postat Octombrie 6, 2020 Partajează Postat Octombrie 6, 2020 (editat) La 18.01.2013 la 14:50, Guest valtud a spus: Grazie Leoncris Proverò a fare un montaggio per controllare se la parte si apre a 120V Buonasera cercando in rete son capitato sulla vostra chat , io ho avuto lo stesso problema con la scheda di accensione della caldaia hermann S4565CD 1039 1 , le volevo chiedere lei come a risolto il problema, quale componente era difettoso? grazie mille Buna seara, uitandu-ma pe net am dat peste forumul vostru, eu am avut aceeasi problema cu placa de aprindere a cazanului hermann S4565CD 1039 1, am vrut sa vă intreb cum s-a rezolvat problema, care componenta a fost defecta? Mulțumesc mult. Edit moderator: Si prega di utilizzare la lingua utilizzata nel forum in futuro, o almeno l'inglese. Editat Octombrie 6, 2020 de validae Link spre comentariu
Florian Ciobanu Postat Octombrie 7, 2020 Partajează Postat Octombrie 7, 2020 La 25.10.2016 la 23:51, digix a spus: Pana la urma a aflat cineva ce pica la centralina din acest topic ? Eu am schimbat LM339 de pe placuta ceramica dar asta n-a rezolvat problema (nu da scanteie). verifica si C2 , asta pica des si nu mai da scanteie , ar trebui sa fie de 1uf Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum