Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

verificare telecomanda cheie

valny

Postări Recomandate

• Răspunsuri 41
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• valny

15

• fratello

5

• validae

5

• alfabit

3

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Nu i-am pus rezistenta ptr. ca ledul se aprindea f. bine cu 3v ai bateriei de la telecomanda. Am pus ledul ca in postarea dvs si...nimic. Apoi, cu minusul lipit am dat cu plusul pe integrat. In afara de pinul de alimentare cu + nu mai am nicaieri (pe pinii integratului) tensiune +. Dupa aceea am facut la fel si cu plusul lipit, am dat cu firul de minus al ledului pe pinii integratului. Ledul s-a aprins si pe alti pini la diferite intensitati luminoase. La activarea butoanelor insa... nu am sesizat nici o schimbare in luminozitatea ledului. Sa-nteleg ca integratul e ars? Pe de alta parte poate imi dati o ideie ce piesa este aceasta, (cea incercuita cu galben) si daca e tranzistor, care este aranjarea terminalelor.

post-202214-0-60063400-1454747091_thumb.jpg

Editat de valny
Link spre comentariu

Soluția este cam costisitoare, o cheie nouă....

Totuși ar trebui testată corect emisia cu un dispozitiv simplu, cum este cel descris de QQme  fiindcă poate fi foarte slabă, sau cheia nu mai este recunoscută de receptor.

Folosesc de mai mulți ani așa ceva la serviciu, doar pentru astfel de telecomenzi și este extrem de util.Și ușor de făcut...

În ultima imagine testam o telecomandă radio pentru prize telecomandate, pe 433Mhz....se vede deviația microampermetrului când detectează emisia

post-21106-139829562947_thumb.jpg

post-21106-13982956293_thumb.jpg

post-21106-139829562939_thumb.jpg

Link spre comentariu

Baieti multumesc de indicatii dar maine voi da cheia omului inapoi. Mi-a spus ca a gasit niste baieti care fac telecomenzi separat de cheie. Asa ca eu am facut sport activ...Asta e...! Multumesc pentru tot!

Editat de valny
Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
Vizitator Olaru Sidor

buna am un opel astra g si nu merge inchiderea din telecomanda cheii,se aprinde ledul dar nu se intanpla nimic ,stie careva care ar fi cauza? ori este un mester pricepul sa repare asa zisa telecomanda ori acel modul de activare/?  DACA CINEVA MA POATE AJUTA!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări