Vizitator ciprianrogoz Postat Ianuarie 17, 2013 Partajează Postat Ianuarie 17, 2013 Va salut cu respect,Pentru a intelege mai bine subiectul, va prezint mai jos in cateva randuri ceea ce vreau sa inteleg.Am un cablu pentru reincarcarea telefonului (smartphone android) micro USB, lung de 3 metri.Folosesc un incarcator in care pot introduce diferite cabluri de lungimi diferite.Pe incarcator se specifica la output: 5.2V si 2A LPSIdeea e urmatoaorea, cu un cablu mai mic de 30-40 cm telefonul se incarca mai repede.Cu cablu de 3 m se incarca mult mai greu, creste timpul de incarcare cu cel putin 40% (cam asa aproximez)Intrebarea mea e acum: lungimea cablului afecteaza timpul de incarcare al telefonului sau conteaza materialele din care este fabricat acel cablu de 3m?Multumesc frumos! Link spre comentariu
godFather89 Postat Ianuarie 17, 2013 Partajează Postat Ianuarie 17, 2013 Intrebarea mea e acum: lungimea cablului afecteaza timpul de incarcare al telefonului sau conteaza materialele din care este fabricat acel cablu de 3m?In final, conteaza rezistenta electrica a cablului (lungime, sectiune, material, temperatura din camera). Si da, pentru 5V - 2A, poti avea o cadere de tensiune destul de mare pe un cablu de 3m. Poate tensiunea ce ajunge la telefon e mai mica de 4.2V (tensiunea la care acumulatorii cu Li sunt considerati incarcati). Link spre comentariu
Vizitator ciprianrogoz Postat Ianuarie 18, 2013 Partajează Postat Ianuarie 18, 2013 Multumesc frumos pentru raspuns!Se poate sterge topicul dupa 1h de la acest reply. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum