Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Bobine din comert

Guevara

Postări Recomandate

Salutare tuturor.In toate montajele pe care le-am realizat am fugit ca dracu de tamaie de bobine. Acum insa doresc sa construiesc un lc metru cu pic si in oscilatorul care genereaza frecventa pentru masurarea bobinei contine o.... alta bobina de valoare 100uH. Cautand sa cumpar aceasta bobina am gasit mai multe variante. In descrierea produsului se mentioneaza curentul de lucru. Acum unele lucreaza la 44mA iar altele pana la 10A. Personal mi se pare ok pentru montajul de fata varianta asta: Inductor: supresor de interferenţe; Term: axial; 100uH; 44mA; 11Ω . Bobina arata ca o rezistenta.Ce parere aveti?Multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Guevara

1

• Voltus

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

E buna .Valoarea de 100u nu e critica pentru ca se face calibrare in software (asta daca e schema arhicunoscuta cu PIC16F628a sau 16F84a ). Daca ai de ales cauta o bobina cu rezistenta interna cat mai mica dar si gabarit redus .

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări