Guevara Postat Ianuarie 17, 2013 Partajează Postat Ianuarie 17, 2013 Salutare tuturor.In toate montajele pe care le-am realizat am fugit ca dracu de tamaie de bobine. Acum insa doresc sa construiesc un lc metru cu pic si in oscilatorul care genereaza frecventa pentru masurarea bobinei contine o.... alta bobina de valoare 100uH. Cautand sa cumpar aceasta bobina am gasit mai multe variante. In descrierea produsului se mentioneaza curentul de lucru. Acum unele lucreaza la 44mA iar altele pana la 10A. Personal mi se pare ok pentru montajul de fata varianta asta: Inductor: supresor de interferenţe; Term: axial; 100uH; 44mA; 11Ω . Bobina arata ca o rezistenta.Ce parere aveti?Multumesc. Link spre comentariu
Voltus Postat Ianuarie 17, 2013 Partajează Postat Ianuarie 17, 2013 E buna .Valoarea de 100u nu e critica pentru ca se face calibrare in software (asta daca e schema arhicunoscuta cu PIC16F628a sau 16F84a ). Daca ai de ales cauta o bobina cu rezistenta interna cat mai mica dar si gabarit redus . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum