dj_bryz Postat Ianuarie 16, 2013 Partajează Postat Ianuarie 16, 2013 astazi am fost sa ridic laptopul ...dupa o ulterioara schimbare la placii de baza ...la serviceul respectiv baietii mi-au testat tot functiona perfect ..chiar si pe drum spre casa...bateria nu tinea mai mult de 30 de minute....acasa cand am ajuns..l-am lasat 1 ora dupa care l-am deschis l-am tinut 10 minute la o instalare de windows incompleta si s-a inchis..l-am deschis iar a stat 1 minut si s-a inchis ....nu se mai aprindea deloc am conectat iar alimentatorul insa nimic ....am testat alimentatorul cu "LIMBA"..testul meu "tampit"...si functiona (va rog fara glume ..daca asa fac si cu priza si etc)...este in regula ...dar dupamai multe incercari am decis sa il desfac si sa ma uit la mufa dp placa de baza...parea sa fie in regula ...am testat si pinii pentru baterie ai leaptopului..dar nu se simtea nimic..(asta cu limba o fac atunci cand nu am cu ce sa masor..si cand este tensiune mica).....am ajuns sa prind 2 fire + si - ..de mufa placii de baza si sa le conectez la iar la mufa incarcatorului..si nimic...am incercat ..mai devreme si cu un incarcator ..din REAL conectat la priza de acolo si nimic...nu stiu ce naiba are...precizez ca butonul de POWER trebuie apasat mai puternic pentru a se deschide...dar a mers nu asta a fost problema...si acela a fost verificat ...va rog ajutatima..si scuzatimi orice scapare de limbaj...dar sunt cam ingrijorat ! multumesc Link spre comentariu
ddd3d Postat Ianuarie 17, 2013 Partajează Postat Ianuarie 17, 2013 ai aparat de masura verifica circuitele de la mufa din interior catre sursa sau cauta orice fel de intrerupere a firelor sau a vreunui circuit, poate este vreu scurt circuit.P.S. zici ca ai schimbat placa de baza... esti sigur ca era una noua? Link spre comentariu
dj_bryz Postat Ianuarie 17, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 17, 2013 una noua nu stiu sigur daca este ..dar functionala este...am facut si proba la serviceul respectiv si am si garantie..cateva luni...nu stiu ce poate sa aiba...din cate am citit majoritatea spun "Domne daca e uns curt undeva schimbi toata placa"..sper sa nu fie asa ..cat despre aparat de masurat nu am..dar poate fac rost. Link spre comentariu
idm_luci Postat Ianuarie 17, 2013 Partajează Postat Ianuarie 17, 2013 Daca ai garantie e clar - du-l inapoi si gata, nu iti mai baga nasul prin laptop ca te depaseste orice problema ar avea. Chiar nu inteleg de ce vrem sa "reparam masini" daca nu suntem "mecanici auto" ?????? Link spre comentariu
Marius84 Postat Ianuarie 18, 2013 Partajează Postat Ianuarie 18, 2013 Si atentie cu limba. La 20v cam cat e media pe la alimentatoare s-ar putea sa aveti dvs. nevoie de o reparatie. Sau o recarosare.... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum