Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Masina de spalat Indesit WIN 102

ipotexas

Postări Recomandate

Masina de spalat Indesit WIN 102. Nu se aprinde nici un led,ca si cum nu ar fi alimentata. Am tensiune pe placa dar mai mult de atat nu stiu ce sa controlez. Daca aveti idei,sugestii, va multumesc anticipat

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ipotexas

8

• romica-b

4

• shawe

3

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Salut, verifica zavorul electric de la hublou (daca se blocheaza la cuplarea tensiunii ).

Zavorul nu se blocheaza. NU se intampla nimic indiferent de ce buton apas. De la placa se aude un usor zgomot de fond, nu stiu cu ce sa/l compar. Poate doar cu niste mesaje extraterestre venite din cosmos :speriat
Link spre comentariu

Spui ca ai tensiuni in placa. Unde anume,la intrarea in placa sau dupa sursa cu Viper 12A?Faptul ca nu se aprinde nimic la bord,duce la concluzia ca nu ai tensiuni dupa sursa.Chiar daca nu se inchide zavorul hubloului,LED-urile de pe panou se aprind.Deci,specifica clar,unde ai tensiune?Si lasa in pace zavorul!

Link spre comentariu

Daca ajunge tensiunea 220v la el ,atunci demontat si schimbat ( se verifica in interior starea componentelor)

Demontat si schimbat ce? Nu e de la zavor daca asta incerci sa/mi spui
Link spre comentariu

Spui ca ai tensiuni in placa. Unde anume,la intrarea in placa sau dupa sursa cu Viper 12A?Faptul ca nu se aprinde nimic la bord,duce la concluzia ca nu ai tensiuni dupa sursa.Chiar daca nu se inchide zavorul hubloului,LED-urile de pe panou se aprind.Deci,specifica clar,unde ai tensiune?Si lasa in pace zavorul!

Tensiune 230V alimentare modul electronic. Tensiune 16V alimentare display deci presupun ca sursa ar fi functionanta
Link spre comentariu

Daca nu-mi joaca feste memoria,acest tip de masina ,nu are dysplay.Posibil sa ma insel!Pune,te rog o poza cu placa electronica si cu placa de pe bord

Da ,ai dreptate,nu am gasit cuvantul potrivit pt panoul de comanda
Link spre comentariu

Scuze ptr. ora tarzie la care-ti scriu,dar acum am ceva timp.Daca ai verificat triacurile de pe placa si acestea sunt in regula,dute la placuta cu microcontroler si verifica daca ai tensiunea de 3,3v pe integratul sursa LD33.Daca sunt cei 3,3v,mai este o speranta.Daca nu este, trebuie sa te adresezi unui service dedicat INDESIT ptr. ca numai ei au in dotare cheia hard cu care pot verifica,inscrie memoria sau in ultima instanta,inlocui placa.Din pacate toate astea costa.Bafta!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări