Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Difuzoare Electro Voice Un sfat ceva ?

djx700

Postări Recomandate

Va salut ! Am cumparat de la cineva niste difuzoare Electro - Voice pe 12 toli model mai vechi , recuperate din niste boxe active EV.

Daca tot le-am luat m-am gandit sa renunt la boxele cu technologia albastra si sa imi fac doi sateliti fortosi si de calitate.

Dar ma confrunt cu o mare problema ... nu stiu parametrii difuzoarelor, sunt niste serii scrise pe fundul difuzoarelor care nu ma ajuta la nimic :( .

Daca va face placere si vreti sa ma ajutati cu ceva detalii despre ele (daca stiti) mi-ar fi de mare folos , stiu doar ca sunt pe 4 ohm si au 7 ,2 kg bucata .

As dori sa imi recomandati si un driver mai de calitate care ar merge de minune cu aceste difuzoare , poate si o incinta :d ..... Eu ma gandeam la http://www.forum.poweraudio.ro/viewtopi ... =92&t=9857 dar as vrea un proiect cu porturile in colturi daca se poate.

Daca vreti sa ma ajutati , astept pareri din partea dvs Despre aceste difuzoare , daca am facut o achizitie buna, etc. Va multumesc !

Pozele Spun Totul !

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• djx700

3

• alex tm

1

Top autori în acest subiect

Eu am vazut difuzoare Ev de 12'' si crede-ma ca diferenta este de la cer la pamant si scoase tot din boxe vintage, si ceea ce mi se pare suspect la ale tale este sasiul care arata ca la difuzoare de care ai spus tu mai sus( tehnologia albastra, ba chiar si alea au modele....).Ca sa stii exact intreaba-l pe cel de la care le-ai cumparat modelul de boxe din care au fost scoase...daca spune ca nu stie..cam asta a fost!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări