DavioForce Postat Ianuarie 16, 2013 Partajează Postat Ianuarie 16, 2013 buna ziua...am un fiat stilo din 2001 care are sarite airbagurile din fata fapt pt care imi sta becul de airbag aprins si imi apare mereu pe computerul de bord airbag failure.....va rog daca stiti vreo schema care sa pacaleasca sistemu ca si cum ar avea airbagurile sa numai imi apara eroarea. Link spre comentariu
YO8CDQ Postat Ianuarie 16, 2013 Partajează Postat Ianuarie 16, 2013 Masina este pusa la vanzare? Link spre comentariu
yo9hnf Postat Ianuarie 16, 2013 Partajează Postat Ianuarie 16, 2013 Masina este pusa la vanzare? Buna intrebare !!! Link spre comentariu
DavioForce Postat Ianuarie 16, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 16, 2013 momentan nu,dar va urma Link spre comentariu
yo9hnf Postat Ianuarie 16, 2013 Partajează Postat Ianuarie 16, 2013 Urat ! Gandeste-te ca cel care o va cumpara o sa-si increada viata si sanatatea in AirBag-uri acelea ! Link spre comentariu
DavioForce Postat Ianuarie 16, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 16, 2013 pai iau mai ramas 4 din 6...oricum am gasit pe google asta cum se face:d...cica se pune o rezistenta de 100ohm sau 470k intre cele 2 fire de la airbag. Link spre comentariu
mdll Postat Ianuarie 16, 2013 Partajează Postat Ianuarie 16, 2013 : nu se merita sa iei masini din tara pentru ca nu stii ce cumperi si de la cine cumperi Link spre comentariu
dancostea2002 Postat Ianuarie 17, 2013 Partajează Postat Ianuarie 17, 2013 nu va functiona!controlerul dvs are deja inregistrat evenimentul. Link spre comentariu
molioa Postat Ianuarie 17, 2013 Partajează Postat Ianuarie 17, 2013 momentan nu,dar va urma neneorocitule, te-ar lasa constiinta sa pui cuiva viata in pericol, fara sa-i spui adevarul? Link spre comentariu
avolocaru Postat Ianuarie 17, 2013 Partajează Postat Ianuarie 17, 2013 Nu va mai agitati. Sunt multi d'astia. Asta e, trebuie cascat ochii. Probabil intr-o alta tara ar primi o pedeapsa pentru tentativa de omor. Link spre comentariu
DavioForce Postat Ianuarie 17, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 17, 2013 molio..nu cred ca esti in masura sa ma jignesti,dar probabil esti prea inapt mintal sa iti dai seama cum trebuie sa vb.iar ce vreau eu sa fac acuma este pt a nu sta becu de la airbag aprins.in rest se cunoaste ca lipsesc.asa ca numai tampit sa fii sa nu iti daiseama.avolocaru...nu sunt eu de vina ca nu stii u sa mergi cu masina si faci accident...asa ca nu vad unde e tentativa de omor.cand circulati inainte cu dacia nu va mai vaietati sau cu loganu care degeaba are airbag ca nu se deschid. Link spre comentariu
godFather89 Postat Ianuarie 17, 2013 Partajează Postat Ianuarie 17, 2013 Nici eu nu inteleg ce se vaita lumea aici pe forum.Eu zic sa scoti si etrierele (le vinzi separat) ca doar si la bicicleta mai pune lumea frana cu piciorul si nu se vaita nimeni.Cand mi-am luat si eu masina (anul trecut), evident ca erau sterse toate erorile recent. Dupa vreo 200-300 km, "Emission Workshop", ce sa vezi, nu are catalizatorul. Evident ca e si vina mea, nu ma plang, dar nu e numai a mea. Link spre comentariu
mdll Postat Ianuarie 17, 2013 Partajează Postat Ianuarie 17, 2013 oare daca te duci sa ii faci test la repreznetanta iti spune daca a fost ceva modificat prin masina? km, airbag.. Link spre comentariu
godFather89 Postat Ianuarie 17, 2013 Partajează Postat Ianuarie 17, 2013 In cazul meu, nu (e din 2002). Poate la astea mai noi se poate. Link spre comentariu
alfabit Postat Ianuarie 17, 2013 Partajează Postat Ianuarie 17, 2013 Poate la astea mai noi se poate.Da ? Si la Logan merge ? Logan nou... Link spre comentariu
Postări Recomandate