bradacalin Postat Iulie 1, 2006 Partajează Postat Iulie 1, 2006 vreau sa rog pe forumustii din iasi dak are careva pe acasa o statie cu 2 tda7294 pusi in punte....tocmai mi-am facut un bp4 cu e12-100s...si il tin pe o statie de 2x25w...vreau sa-l vad cum nu mai poate :snakeman: ma poate ajuta cineva ?? evident... :partyman: Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Iulie 1, 2006 Partajează Postat Iulie 1, 2006 vezi la Petra daca nu au vreun kit :yawinkle: Link spre comentariu
bradacalin Postat Iulie 1, 2006 Autor Partajează Postat Iulie 1, 2006 :( il inchiriaza? io vreau sa vad ce poate...acu n-am bani de amplificare..poate o sa vina si ea cu timpul...si dak stau bine si ma gandesc...ar merge orice statie care scoate minim 150w pe 8 ohmi...doar nu tre sa dau la maxim...vreau doar sa vad ce-i poate pielea Link spre comentariu
bradacalin Postat Iulie 2, 2006 Autor Partajează Postat Iulie 2, 2006 waleu da nu vrea nimeni sa :drinkers: numa pt k vine cu statia 10 min la mine sa vad ce poate.... ook topic closed. :drinkers: singur :finga: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum