mosfet Postat Octombrie 18, 2004 Partajează Postat Octombrie 18, 2004 Am cerut niste preturi unui distribuitor Monacor, pt cateva dif-uri, am raspuns si va cer parerea daca merita:Woofer spp-200, 30w rms, qts 1, fs 45 - 18.5Euro, fara tva, adica vreo 900kPlus cateva tweeter-e cam la acelasi pretMerita?La banii astia imi iau un woofer visaton Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Octombrie 18, 2004 Partajează Postat Octombrie 18, 2004 Mai bine Visaton, asta are qts1 :cry: Link spre comentariu
mosfet Postat Octombrie 18, 2004 Autor Partajează Postat Octombrie 18, 2004 Da, dar ideea e ca exact asta imi trebuie, are exact specificatiile de care am nevoie!! Nu stiu ce comision isi pun astia, pt ca va fi adus pe comanda, nu il au pe stoc, deci isi cam pot face de cap; pe pagina celor de la monacor, nu am gasit o lista de preturi pt a face o comparatie;Oricum, pe pagina de net a distribuitorului, am gasit doua dif-uri monacor, unul la 650k si unul la 750k, cu specificatii, teoretic, mai bune, dar pt mine, inutilizabile Link spre comentariu
Vizitator codebutcher Postat Octombrie 22, 2004 Partajează Postat Octombrie 22, 2004 Observ ca moderatorul acestei sectiuni imi sterge cu obstinatie toate mesajele. Pe buna dreptate in threadul despre Atto al lui Nurdor unde am fost off-topic, dar fara nici o logica aici. Aici am dat un raspuns la subiect. Adresez moderatorului intrebarea: do you have issues? Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Octombrie 22, 2004 Partajează Postat Octombrie 22, 2004 Eu ti-am sters mesajul, am sters si pe ultimul meu mesaj. Nu mai aveau nici o logica din ce data omul si-a gasit difuzorul.Incepusem sa devenim off topic Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum