Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Dif-uri Monacor

mosfet

Postări Recomandate

Am cerut niste preturi unui distribuitor Monacor, pt cateva dif-uri, am raspuns si va cer parerea daca merita:Woofer spp-200, 30w rms, qts 1, fs 45 - 18.5Euro, fara tva, adica vreo 900kPlus cateva tweeter-e cam la acelasi pretMerita?La banii astia imi iau un woofer visaton

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• mosfet

2

Top autori în acest subiect

Da, dar ideea e ca exact asta imi trebuie, are exact specificatiile de care am nevoie!! Nu stiu ce comision isi pun astia, pt ca va fi adus pe comanda, nu il au pe stoc, deci isi cam pot face de cap; pe pagina celor de la monacor, nu am gasit o lista de preturi pt a face o comparatie;Oricum, pe pagina de net a distribuitorului, am gasit doua dif-uri monacor, unul la 650k si unul la 750k, cu specificatii, teoretic, mai bune, dar pt mine, inutilizabile

Link spre comentariu
Vizitator codebutcher

Observ ca moderatorul acestei sectiuni imi sterge cu obstinatie toate mesajele. Pe buna dreptate in threadul despre Atto al lui Nurdor unde am fost off-topic, dar fara nici o logica aici. Aici am dat un raspuns la subiect. Adresez moderatorului intrebarea: do you have issues?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări