Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cu ce jucarele IT va mai laudati?

DonNCSS

Postări Recomandate

Ca tot am vazut ca nu exista un astfel de subiect,il deschid eu :nebun: ,iar daca moderatorilor li se pare un lucru impropriu,poate sa-l stearga,caci nu ma supar(ca doar ei vegheaza asupra postarilor noastre).

In acest subiect propun sa ne prezentam pc-urile("jucarelele"),punem poze,mai ne sfatuim intre noi si tot asa.

Si daca tot l-am deschis eu,imi prezint noua "jucarie",sa zicem,de buget:

-Placa de baza MSI 760GM-E51(FX)

-Procesor AMD Athlon II X4 640

-Memorii GEIL Black Dragon 4GB 1333MHz

-Placa video Asus Radeon HD6670 GDDR5 OC Edition

-HDD Seagate Barracuda 320GB 7200RPM Sata II

-Sursa Raidmax 500W(un pic mai veche,este din lotul"designed by Seasonic")

-Doua DVD-RW ASUS pe ide(de la vechea configuratie)

-Carcasa Delux(asa cred,este destul de frumusica)

Si trei pozici cu el:

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Voi mai pune vreo cateva in weekend,fiindca atunci ma voi ocupa si de wire management(fire prinse cu soricei,sa incerc sa ascund si panglica ide si tot asa),si voi incerca sa fac si un mic OC la procesor.

P.S:Chiar daca pare putin cam straniu ca am deschis o astfel de tema,chiar va rog sa o luati in serios si......sper sa fie destul de activa.

O seara buna!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• strombi

2

• DonNCSS

2

• LUCI

1

• sebi

1

Top autori în acest subiect

--------[ Rezumat ]-----------------------------------------------------------------------------------------------------    Computer:      Tip Calculator                                    ACPI x64-based PC      Sistemul de Operare                               Microsoft Windows 7 Ultimate      Service Pack SO                                   Service Pack 1      Internet Explorer                                 9.0.8112.16421 (IE 9.0)      DirectX                                           DirectX 11.0      Nume computer                                     FLORIN-PC      Nume utilizator                                   Florin      Domeniu                                           Florin-PC      Data / Ora                                        2013-01-16 / 01:14    Placa de baza:      Tipul procesorului                                AMD Phenom II X4 965, 3600 MHz (16.5 x 201)      Numele placii de baza                             ASRock N68C-S UCC  (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR2 DIMM, 2 DDR3 DIMM, Audio, Video, LAN)      Chipsetul placii de baza                          nVIDIA nForce 7025-630a, AMD K10      Memoria sistemului                                4096 MB  (DDR3-1333 DDR3 SDRAM)      DIMM4: Corsair Vengeance CMZ4GX3M1A1600C9         4 GB DDR3-1333 DDR3 SDRAM  (9-9-9-24 @  MHz)  (8-8-8-22 @ 592 MHz)  (7-7-7-19 @ 518 MHz)  (6-6-6-16 @ 444 MHz)      Tipul de BIOS                                     AMI (09/19/11)      Porturi de comunicatie                            Communications Port (COM1)      Porturi de comunicatie                            ECP Printer Port (LPT1)    Video:      Adaptor video                                     NVIDIA GeForce GT 430  (2048 MB)      Adaptor video                                     NVIDIA GeForce GT 430  (2048 MB)      Accelerator 3D                                    nVIDIA GeForce GT 430      Monitor                                           Generic PnP Monitor [NoDB]  (641VL5D900700)    Multimedia:      Adaptor audio                                     nVIDIA HDMI/DP @ nVIDIA GF108 - High Definition Audio Controller      Adaptor audio                                     nVIDIA HDMI/DP @ nVIDIA GF108 - High Definition Audio Controller      Adaptor audio                                     nVIDIA HDMI/DP @ nVIDIA GF108 - High Definition Audio Controller      Adaptor audio                                     nVIDIA HDMI/DP @ nVIDIA GF108 - High Definition Audio Controller      Adaptor audio                                     VIA VT1705 @ nVIDIA nForce 7025-630a (MCP68SE) - High Definition Audio Controller    Stocare:      Controller IDE                                    NVIDIA nForce Serial ATA Controller      Controller IDE                                    NVIDIA nForce Serial ATA Controller      Controller IDE                                    Standard Dual Channel PCI IDE Controller      Controller pentru stocare                         AWHIWMCT IDE Controller      Unitate Disc                                      Generic USB CF Reader USB Device      Unitate Disc                                      Generic USB MS Reader USB Device      Unitate Disc                                      Generic USB SD Reader USB Device      Unitate Disc                                      Generic USB SM Reader USB Device      Unitate Disc                                      ST500DM0 02-1BD142 SCSI Disk Device  (500 GB, 7200 RPM, SATA-III)      Unitate optica                                    DTSOFT Virtual CdRom Device      Unitate optica                                    HL-DT-ST DVDRAM GSA-H10N ATA Device  (DVD+R9:10x, DVD-R9:6x, DVD+RW:16x/8x, DVD-RW:16x/6x, DVD-RAM:12x, DVD-ROM:16x, CD:48x/32x/48x DVD+RW/DVD-RW/DVD-RAM)      Unitate optica                                    QXQ OHEJO5INCH SCSI CdRom Device      Stare HDD Smart                                   OK       Periferice de intrare:      Tastatura                                         Standard PS/2 Keyboard      Mouse                                             HID-compliant mouse

Asta e jucaria mea nu am cu ce sa fac poze.

Link spre comentariu

Ti-a facut probleme placa de baza pana acum?Caci stiu ca modele astea de asrock au avut dintotdeauna niste "goluri" destul de mari.

Nu Chiar nu am avut nici un fel de problema la ea sa nu plece vreo data sau sa dea blue screen temperaturile le am bune,singura modificare facuta a fost sa mut un jumper de pe +5VUSB pe inchis atat.
Link spre comentariu

Carcasa: Raidmax ( nu mai stiu exact modelul)Sursa: InterTech 550W( are ventilator de 120mm)Procesor: AMD Phenom II X4 955 Black Edition Ram: Dual Channel Kit 4Gb(2+2Gb) kingstone hiper X (1600Mhz)Placa de Baza: Gigabite 880GM-USB3Placa video: Ati Radeon HD 6790 1 Gb GDDR5Hdd: Samsung 500Gb + Seagate 500GbMonitor Full HD 24'' Philips 244E

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări