Vizitator keloo Postat Iunie 30, 2006 Partajează Postat Iunie 30, 2006 Va rog sa-mi dati si mie un sfat si anume , sa cumpar o statie gata facuta sau sa iau o schema si sa vb cu un electronist sa o faca ? Daca sunteti de parere ca poate iesi ceva bun , lasati o schema si cam cat ar ajunge toate piesele.(putere cam 2X 100 si sa fie si calitate buna .. )multumesc mult Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 30, 2006 Partajează Postat Iunie 30, 2006 sa faci un amp te poate costa mai mult decat unul de fabrica daca esti incepator,nu stii ce si de unde sa cumperi,dar daca ai pe cineva sa te ajute atunci merita sa incercidaca dispui de bani mai bine cumperi unul nou sau second-hand daca nu stii o boaba de electronica,risti sa strici montajele si ramai fara bani..daca vrei ajutor ma gasesti pe id de mess butch_vlad :weedman: Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 30, 2006 Partajează Postat Iunie 30, 2006 eu cred ca din 3 mil faci un amplificator de care sa fii multumit (+/- ceva maruntish) :weedman: Link spre comentariu
vlad_2770 Postat Iulie 1, 2006 Partajează Postat Iulie 1, 2006 keloo ia legatura cu Vasile (are si un site unde poti vedea ce vinde) sau alti tipi de aici de pe forum care iti pot oferi amplificatoare de calitate cu tranzistori originali. Daca nu ai prea multi bani nu se merita sa cumperi un amplificator din magazin. Gandeste-te ca in magazin platesti un adaos asta in cazul cind magazinul le aduce direct de la sursa si nu sunt intermediari. Daca ai bafta ca unii membri ai acestui forum care au gasit in magazine niste chilipiruri da nu mai sta pe ganduri si cumpara din magazin. Link spre comentariu
Vizitator highboy Postat Iulie 1, 2006 Partajează Postat Iulie 1, 2006 Cred ca cel mai bine e sa cumperi dar daca cunosti un electronist BUN care sa-ti faca un amplificator adevarat e si mai bine....acum depinde si de cati bani dispui :P Link spre comentariu
Vizitator highboy Postat Iulie 1, 2006 Partajează Postat Iulie 1, 2006 Cred ca cel mai indicat e sa cumperi unu dar daca cunosti un electronist BUN care sa-ti faca un amp adevarat merita si facut...acum depinde de cati bani dispui :PIMI CER SCUZE CA AM SCRIS DE 2 ORI DAR DE LA PLOAIA ASTA MERGE NETU PROST Link spre comentariu
stefanev Postat Iulie 1, 2006 Partajează Postat Iulie 1, 2006 Call Vasile .. ieftin si bun ... Link spre comentariu
Vizitator keloo Postat Iulie 1, 2006 Partajează Postat Iulie 1, 2006 multumesc pt sfaturi .. dar scheme tot nu ati postat :Dma intereseaza o schema din care sa iasa ceva bun ... adica calitate a sunetului ridicata ..multumesc Link spre comentariu
yogi72cj Postat Iulie 5, 2006 Partajează Postat Iulie 5, 2006 am mai postat aceasta schema este exceptional de simpla si de bunaare 100w sinus pe 8 ohm la o fideliate superalim +-50vte costa 20 ron un canal mono doar partea de amplificare daca iti faci tuplus cutie traf,etceventual iti vind placute pt easau kit gata facut si testat Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum