Vizitator esty_bun Postat Ianuarie 15, 2013 Partajează Postat Ianuarie 15, 2013 Buna am cumparat o tableta overmax ov-tb-07 de 9 inch si am crapat toucscreen din greseala si as vrea sa cumpar unul sa il inlocuiesc pe cel crapat dar nu stiu de unde .Daca stiti pe cine care are aceasta tableta stricata sau ceva defect la ea sa imi vanda touchu,sau ceva importator ? astept oferteMultumesc anticipat Link spre comentariu
tntgarbage Postat Ianuarie 16, 2013 Partajează Postat Ianuarie 16, 2013 daca gasesti undeva la vanzare de noua o alata identica, roaga-i pe cei care o vand sa-ti dea un nr. de tel de la service-ul lor (care tine garantia).daca nu, o desfaci si postezi o poza (tinypic sau alte site-uri care suporta) cu touchscreen-ul inclusiv cu panglicile care merg spre mufae doar o idee Link spre comentariu
Vizitator esty_bun Postat Ianuarie 17, 2013 Partajează Postat Ianuarie 17, 2013 Pai am sunat la garantie si cei de acolo imi cer banid e drum verficarea tabletei constatarea reparatiei + cost de piese schimbateMam gandit sa indrept bine ecranul sa pun folie pe deasupra nu o sa tine,Mentionez ca totul merge perfect pe ea. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum