Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tableta cu touch screen crapat

Vizitator esty_bun

Postări Recomandate

Vizitator esty_bun

Buna am cumparat o tableta overmax ov-tb-07 de 9 inch si am crapat toucscreen din greseala si as vrea sa cumpar unul sa il inlocuiesc pe cel crapat dar nu stiu de unde .Daca stiti pe cine care are aceasta tableta stricata sau ceva defect la ea sa imi vanda touchu,sau ceva importator ? astept oferteMultumesc anticipat

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• tntgarbage

1

daca gasesti undeva la vanzare de noua o alata identica, roaga-i pe cei care o vand sa-ti dea un nr. de tel de la service-ul lor (care tine garantia).daca nu, o desfaci si postezi o poza (tinypic sau alte site-uri care suporta) cu touchscreen-ul inclusiv cu panglicile care merg spre mufae doar o idee

Link spre comentariu
Vizitator esty_bun

Pai am sunat la garantie si cei de acolo imi cer banid e drum verficarea tabletei constatarea reparatiei + cost de piese schimbateMam gandit sa indrept bine ecranul sa pun folie pe deasupra nu o sa tine,Mentionez ca totul merge perfect pe ea.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări