Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Enegie verde folosind forta gravitationala

Vizitator ionutnunu

Postări Recomandate

• 2 săptămâni mai târziu...
  • Răspunsuri 181
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• gabiunu

21

• 7apte

20

• valangjed

19

• pinky

14

Top autori în acest subiect

Foloseste mult, chiar foarte mult ,atasezi la capatul celui mai mic pinion un disc cu magneti tip Bedini,apoi nu mai ai nevoie de o greutate asa de mare ,ci doar de o inaltime cit de cit...cit era un catarg in curtea scolii in virful caruia era un scripete si era inaltat drapelul tarii, pe-o parte punem o greutate de 5kg iar pe cealalta steagul Romaniei ,apoi scriem pe el undeva in mijloc Bedini!

In felul asta nu mai asteptam dupa vint ,nici dupa soare sau ,sau Radet sau hidroelectrica,fiindca punem o baterie si scoatem cu ea din apa gaz=foc- HHO si astfel nu mai taiem copacii.

Daca fac eu una ,o sa invat si p-altii.

Ce rost are sa mai facem eoliene dupa toanele vintului,cind Bedini a adus solutia cea mai buna!?

Nici macar nu e nevoie de magneti scumpi ,ci mai d-aci de la noi ,ceramici.

Aia care se lauda cu fizica ,cu principiile termodinamicii,care s-au incotopenit in fanatismul NU-ului sa faca practic, toate piesele se gasesc ,roata de bicicleta ,magneti din difuzoare ,bobine ,piese electronice din magazin.

https://www.youtube.com/watch?feature=p ... iukyKU-omu asta vorbeste serios ,scepticii si necredulii sa puna mina sa faca,si vor avea surpriza placuta ca, adio legi ale lacomilor si profitorilor care vor ca lumea sa fie sclava lor!

Link spre comentariu

Pune mai intai mana si fa dispozitivul ala minune si arata-ni-l si noua fraierilor care suntem limitati de legile fizicii ! Pe urma mai vorbim de Bedini. Daca era asa simplu, nu crezi ca-l facea oricine ? Sau va e teama sa nu va omoare CEZ-ul ca le luati clientii ?. Aratati-mi un dispozitiv real, nu filmari pe Youtube, care sa genereze energia aia gratis la care viseaza toti si va garantez ca eu unul i-mi voi face un scop de viata din realizarea lui. Ca de filmari trucate si smecherii de Youtube sunt satul !

Dar mai curand se va realiza fuziunea la rece, decat energie gratis cu inventiile de pe Youtube.

Link spre comentariu

E facut deja in peste 100 de variante ,e real ,iar ala care l-a sustinut era ceva prin armata ,era unu din aia trei care a cumparat planurile secrete ale lu Tesla ,alea care cazusera in mina unui neinteresat!

Aci parca arata cum se obtine si HHO sa ne incalzim la iarna sa scapam de cenuse si fum!

http://www.thediyworld.com/blog/?cat=64 linku mai bun e asta cu videohttp://www.thediyworld.com/The-Do- ... Page-2.php

Link spre comentariu

E facut deja in peste 100 de variante ,e real ,iar ala care l-a sustinut era ceva prin armata ,era unu din aia trei care a cumparat planurile secrete ale lu Tesla ,alea care cazusera in mina unui neinteresat!Aci parca arata cum se obtine si HHO sa ne incalzim la iarna sa scapam de cenuse si fum!http://www.thediyworld.com/blog/?cat=64 linku mai bun e asta cu videohttp://www.thediyworld.com/The-Do- ... Page-2.php

Alt "destept"....., accepta provocarea lui validae si uimeste-ne.Nu stiu de ce dar toti "acestia" care stiu ei cum e cu energiile astea vorbesc numai la persoana a treia plural, "altii" au facut!!, cind ii provoci sa "faca" ei insasi asa ceva pauza, ii invoca pe Tesla, Einstein si toti "stramosii" lor precum ca deja sa "descoprit" numai ca nu stim noi, ignorantii....Al subiect de bodega.
Link spre comentariu

Ce rost are sa mai facem eoliene dupa toanele vintului,cind Bedini a adus solutia cea mai buna!?Nici macar nu e nevoie de magneti scumpi ,ci mai d-aci de la noi ,ceramici.Aia care se lauda cu fizica ,cu principiile termodinamicii,care s-au incotopenit in fanatismul NU-ului sa faca practic, toate piesele se gasesc ,roata de bicicleta ,magneti din difuzoare ,bobine ,piese electronice din magazin.

E o idee f buna.DAca tot iti pierzi timpul cu asa tampenii, sa nu iti pierzi prea multi bani. Ar fi pacat.
Link spre comentariu

Uite-aci ,sunt explicate timpeniile mai pe intelesul tuturor.

http://www.energielibera.net/Ce-este-vi ... dului.html

Acum hai sa gindim simplu, luam 4,5 v dintr-o baterie si circuit separat ,ca sa alimentam/miscam o roata de bicicleta ,apoi pe circumferinta jenti! jentii!? prindem de la 1 pina la 20 de magneti,citi vrem,citi avem ,pai cind fiecare magnet va trece prin dreptul bobinei de cupru ,acesta nu va induce curentul pe care il poate prelua o alta baterie descarcata? Ba da.

Acum randamentul supraunitar e asa, curentul colectat in baterie va fi de multe ori mai mult decit cel consumat de bateria care invirtea roata+ca roata este prevazuta si cu un ventilator pentru a-i fi mentinuta turatia mai usor.

Ceea ce ajuta sistemul de productie a inductiei magnetice este usurimea cu care se invirte roata,iar asta participa si ea la randamentul supraunitar.

Deci gata ,astazi desfintez eu pentru cei care inca nu sunt dezlegati de cele doua principii ale termodinamicii, si toti suntem liberi sa accedem la legi mai sanatoase care sa fie gasite prin credinta/optimism! Universul e mare ,nu e ca pamintul sa-i terminam petrolul ,el are energie pentru toti,numai ca in loc sa alegem energia universala preferam sa ne poluam cu asta paminteana.

Au iesit masini electrice ,ce-i impiedica pe dobitocii lacomi de politicieni sa le faca?!Nimic ,doar lacomia lor de bani si prostie!

Eu sunt spectator aci, dar logic poate gindi oricine, eu unul m-am luminat ,am inteles treaba, cind pamintul se conecteaza cu cerul printr-un dipol rezulta energie.

Si bineinteles ,ca de indata ce voi avea magneti voi face si sistemul si o sa-mi incarc bateriile uzate !

Link spre comentariu

Daca stiinta se lua dupa ,,descoperirile" lui Bedini, nu mai aveam acum calculatoare sa taifasuim despre energia moka, gratis, ,,ieftina" mai nou.Nu puneti sarlatani de teapa lui Bedini si al colegului sau de spasme ,,stiintifice" alaturi de geniul lui Tesla. Astia nu au trecut de youtube cu experimentele lor ridicole. Pierdeti timp inutil, mai bine invatati si incercati sa nu mai cautati energie in vidul lui Bedini. Ca vidul e mai mult in capul lui, de energie produsa, nu mai vorbim......

Link spre comentariu

Observ ca unii oameni confunda energia cu viteza sau cu tensiunea electrica.Cred ca sunt dintre cei care au vazut profesorul de fizica doar examene :rade:

Link spre comentariu

Uiti ca Bedini cel batrin era leat cu Tesla!Ideea de a produce HHO ,cu bobinele Bedini mi se pare,este geniala, tot ce este nevoie ,este solutia de a stoca gazul. De fapt nici nu mai trebuie stocat,doar consumat,asta inseamna ca poti sa-ti alimentezi motorul auto cu HHO produs de Bedini.Americanii intreprinzatori functioneste demult cu asta ,in timp ce la noi ,abia acum depasim stadiu de discutii ,si astea contradictorii!Eu vreau un You tube romanesc ,de pe you tube imi repar aproape orice lucru singur ,deci mi se pare ca este cel mai bun site de a expune schimburi de experienta, de a invata si vedea multe lucruri folositoare,exceptind parazitii.Chiar si cu eoliana chiar daca temporar tot e bine sa produci HHO ,dar cu Bedini produci la orice ora vrei.Stiinta batuta in cuie ,trebuie sa-i corodeze cuiele si sa cada jos din fanatismul limitat la doua principii .

Link spre comentariu
Vizitator pisica matache

Uite-aci ,sunt explicate timpeniile mai pe intelesul tuturor.http://www.energielibera.net/Ce-este-vi ... dului.htmlAcum hai sa gindim simplu, luam 4,5 v dintr-o baterie si circuit separat ,ca sa alimentam/miscam o roata de bicicleta ,apoi pe circumferinta jenti! jentii!? prindem de la 1 pina la 20 de magneti,citi vrem,citi avem ,pai cind fiecare magnet va trece prin dreptul bobinei de cupru ,acesta nu va induce curentul pe care il poate prelua o alta baterie descarcata? Ba da.Acum randamentul supraunitar e asa, curentul colectat in baterie va fi de multe ori mai mult decit cel consumat de bateria care invirtea roata+ca roata este prevazuta si cu un ventilator pentru a-i fi mentinuta turatia mai usor.Ceea ce ajuta sistemul de productie a inductiei magnetice este usurimea cu care se invirte roata,iar asta participa si ea la randamentul supraunitar.

Daca ai sub 14 ani,ai o scuza,ca se chiuleste de la ore in draci si n-o fi fizica mai cu mot; ....doar de n-o avea profa,vreun fizic mai aparte..Daca n-ai fi chiulit,ai fi auzit de frecare in mecanica,de rezistenta bobinei,de pierderi intr-o baterie si lucru deloc important,ca nu exista randament supraunitar,nici macar teoretic.. Daca ai peste 14 ani,ai o problema,dar nu e grav,ca nu doare....
Link spre comentariu

De ce nu incercati o "varianta" citita de mine pe un forum de fizica?Invartiti un generator de 4kW cu un motor electric ce consuma 2kW si astfel "castigati" 2kW.Userul respectiv incerca sa convinga pe restul lumii ca americanii fac asta de vre-o 10 ani.

Link spre comentariu

De ce nu incercati o "varianta" citita de mine pe un forum de fizica?Invartiti un generator de 4kW cu un motor electric ce consuma 2kW si astfel "castigati" 2kW.Userul respectiv incerca sa convinga pe restul lumii ca americanii fac asta de vre-o 10 ani.

Pe un forum de fizica sa discuti asa ceva da se poate ,bine ca nu se dau note ca pica sigur.Sau mai stii asa o fii,americanii astia sunt foarte destepti pe mine ma uimesc de fiecare data cand aud de ei si de hotdog.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări