7apte Postat Aprilie 9, 2013 Partajează Postat Aprilie 9, 2013 7apte,exista raceala pe dracu.Rece este de fapt lipsa caldurii. A zis Einstein o aberatie de filozofie si tu asta micu ai si luat-o de buna ! E drept ca si Einstein era mic atunci ! Dar,gindeste un pic ,nu filozofa sau lua de bun ce au mai gresit unii,chiar destepti fiind! ci pune in balanta realitatii daca este asa sau nu. Atita timp cit iarna exista si frigul/raceala va exista,la fel raul care nu este absenta binelui,ci pervertirea binelui. Atita timp cit avem cinci simturi reale si vorbe prin care comunicam ,sa le luam ca atare si sa nu negam ce exista. Am putea numi rotatia unui motor forta gravitationala,tinind cont de acest cuvint ,,graviteaza in jurul...,,? Vreau sa incerc un experiment asemanator motoarelor Bedini, sa-l fac din bobina aceea care este pusa pe axul/lampa tubului cinescopic de televizor, bobina de cupru are forma cam trapezoidala ,iar de curind am desfacut un motoras de HDD cu memoria mica, dar asta presupune sa asez magneti in interiorul bobinei ,ca un rotor in forma de piramida/trapez! As face un incarcator prin impulsuri ,,reci ,, pentru baterii mai mici! Link spre comentariu
mișa Postat Aprilie 9, 2013 Partajează Postat Aprilie 9, 2013 I a uite unul care-l contesta pe Einstein!!! Link spre comentariu
valangjed Postat Aprilie 9, 2013 Partajează Postat Aprilie 9, 2013 A zis Einstein o aberatie de filozofie si tu asta micu ai si luat-o de buna ! E drept ca si Einstein era mic atunci ! Dar,gindeste un pic ,nu filozofa sau lua de bun ce au mai gresit unii,chiar destepti fiind! ci pune in balanta realitatii daca este asa sau nu. Povestea cu Einstein se pare ca e o "legenda urbana".Exista al treilea principiu al termodinamicii sau principiul lui Nernst care postuleaza ca nu se poate atinge temperatura de 0K(grade Kelvin) deci nu exista temperatura absoluta negativa.Deocamdata nu a fost infirmat de nici un experiment. Atita timp cit iarna exista si frigul/raceala va exista,la fel raul care nu este absenta binelui,ci pervertirea binelui.Atita timp cit avem cinci simturi reale si vorbe prin care comunicam ,sa le luam ca atare si sa nu negam ce exista. Sensibilitatea simturilor umane difera de la om la om asa ca nu le putem considera aparate de masura , am cativa prieteni care considera ca la 18 grade Celsius este frig , pentru mine e temperatura ideala. Am putea numi rotatia unui motor forta gravitationala,tinind cont de acest cuvint ,,graviteaza in jurul...,,? Rotorul unui motor nu graviteaza se "invarte" in jurul axei proprii , observ ca dumneata confunzi miscarea de rotatie cu cea de revolutie (aici, probabil , o sa ne spui ca planetele se pot compara cu revolutionarii de la 1948 ). Vreau sa incerc un experiment asemanator motoarelor Bedini, sa-l fac din bobina aceea care este pusa pe axul/lampa tubului cinescopic de televizor, bobina de cupru are forma cam trapezoidala ,iar de curind am desfacut un motoras de HDD cu memoria mica, dar asta presupune sa asez magneti in interiorul bobinei ,ca un rotor in forma de piramida/trapez! As face un incarcator prin impulsuri ,,reci ,, pentru baterii mai mici! Mult succes!Poate iese macar un randament mai bun ca perpetuum mobile ... mi-e greu sa cred. P.S.Mie tot imi este greu sa inteleg chestia asta , "curent electric rece" :cry: Link spre comentariu
cristian_draghiescu Postat Aprilie 9, 2013 Partajează Postat Aprilie 9, 2013 Am putea numi rotatia unui motor forta gravitationala,tinind cont de acest cuvint ,,graviteaza in jurul...,,?Am putea-o numi şi aşa (sau oricum altfel vă face plăcere),dar cu condiţia să fi chiulit asiduu de la toate orele de fizicădin şcoala generală. Chiulangiii "de duzină" nu beneficiază deacest drept, din motive evidente pentru toată lumea.Vreau sa incerc un experiment asemanator motoarelor BediniEu vă recomand insistent să faceţi un alt gen de experiment.Învingeţi-vă teama şi oroarea şi apucaţi-vă să citiţi un manualde fizică (pentru început e foarte bun şi cel de clasa a VI-a).Vi-l ofer în format electronic şi nu pretind să-mi mulţumiţi. http://manualul.info/Fizica_VI_1988/@mișa :Ar fi bine dacă l-ar contesta numai pe Einstein...Dar din câte văd, cred că în "boxa contestaţilor" stă însăşi cultura generală.Din păcate, forumul nu duce lipsă de asemenea "contestatari". Link spre comentariu
ala micu Postat Aprilie 9, 2013 Partajează Postat Aprilie 9, 2013 Ia explicati-mi si mie ce e aceea raceala ?Pentru mine temperaturile sant mai mari sau mai mici,unde incepe raceala? Link spre comentariu
valangjed Postat Aprilie 9, 2013 Partajează Postat Aprilie 9, 2013 Probabil , raceala incepe la primul stranut al curentului. Cred , si eu, ca topicul acesta ar trebui mutat la bodega. Link spre comentariu
7apte Postat Aprilie 10, 2013 Partajează Postat Aprilie 10, 2013 Potrivit teoriei tradiționale, răceala se transmite ca urmare a expunerii prelungite la temperaturi scăzute, cum ar fi ploaia sau frigul din timpul iernii ,dar raceala este si un virus ,o boala ,o pervertire a caldurii ecuatorului!Si iar ajungem in puntul zero de unde incepe raceala!Tu asta cu fizica ,ce te dai destept ,nu stii ca electronii graviteaza pe straturile orbitale ale atomului?!Fara sa citesc din dictionar ,numesc gravitatia miscare/atractie, chiar daca este miscare de rotatie ,tot gravitationala este ,doar ca este modelata dupa rotor .Cum spuneam fizica ta incotopenita pentru mine nu mai are valuare ,adica va da Bedini mura in gura si voi va bateti joc! Voi care vreti sa tineti energia legata de prostia voastra savanta!Misa ,are dreptate Einstein cind neaga existenta reala a frigului,te rog motiveaza. Asa mai zicea si un fost securist ca dracu nu exista ,desi ii vedem dracoveniile la tot pasul!Am ajuns pina sa ne negam si pe noi! Eu nu sunt /nu exist,doar cuvintele astea le scriu aci,da nici astea nu exista !Eu vad aci atita energie negativa ca...!Acum o intrebare, ar putea sa cada un corp ,indiferent care ,in sus?!Mai deunazi, un parapantist /deltaplanist a fost tras in sus la mare altitudine ,evident ca era frig cu cit cadea! mai sus, ba inca a facut si turturi pe barba ,apoi dintr-o data a inceput sa urce!in jos bucuros ca a scapat teafar de altitudine !Asa ca fizica ,poate deveni in moduri neprevazute relativa ,interesant este ca unii creduli iau de bun tot ce scrie in unele manuale care au ca baza o cunoastere limitata.Am ajuns noi in absolut ca sa vedem ,daca sau nu, exista temperatura absoluta negativa? Dar de ce atunci se foloseste axa -si +infinit?! Sau astea sunt aberatii din manuale care spala creiere! Link spre comentariu
valangjed Postat Aprilie 10, 2013 Partajează Postat Aprilie 10, 2013 Mmmda!Sa vedem!"Prostie savanta" , "dracovenii" , "energie negativa" , "corpuri care cad in sus si urca in jos" , "fizica relativa" , "integrare in absolut ".Bodega.Parerea mea. Link spre comentariu
pinky Postat Aprilie 10, 2013 Partajează Postat Aprilie 10, 2013 Inutil sa-ti explice cineva cum e cu legile fizicii. La fel cum e inutil sa-ti explice cineva cum e cu regulile de gramatica. Daca nu ai inteles din scoala care este rolul legilor si regulilor, nimeni nu te mai poate invata rolul lor.Fizica nu este o secta sau o religie la care adera niste credinciosi. Mai zilele trecute, unul la fel de citit ca si tine, scolit la universitatea "jdiutub", intreba care a fost idiotul care a bagat 220V la priza. De ce nu s-a gandit nimeni sa duca 12V pe prize deoarece in felul asta s-ar elimina pericolul electrocutarilor.Aberezi despre caldura si raceala, nestiind ce inseamna una si ce inseamna alta. Caldura este si la -273 C. Cand o sa citesti, o sa intelegi de ce. Energie negativa este doar in parapsihologie. Probabil ai vrut sa zici energie intunecata da' nu mai stiai daca ai citit pe hotnews sau ai vazut la teveu intre reclame.L.E: ce bodega? Cred ca ar trebui bagata o rubrica noua: Birtu' Satului. Bodega e ceva mai rafinat, cu bere, cu alea. Birtu' Satului e ala cu betivanii de nu mai stiu de ei si vorbesc cu persoane imaginare sau cu persoane dintr-o lume paralela, inca nu m-am prins ca nu am fost niciodata in halul ala de betie. Link spre comentariu
7apte Postat Aprilie 11, 2013 Partajează Postat Aprilie 11, 2013 Probabil ai birtu tau in dreapta si ceva teorie in stinga! Reguli si legi stabileste tu pentru tine ,si nu incerca sa le impui tuturor! Fizica este o stiinta redusa de cunoastere bazata pe experimente practice cunoscute/descoperite pina la ora actuala, aceasta se poate modifica sau completa. Din ea fac parte si redusi fanatici minati de mintea lor redusa spiritual, care vor sa opreasca progresul tehnic ,care secretizeaza tehnologiile avansate si care lasa in voie doar frimiturile ce cad din nebuloasa lor masa murdara. Hai sa-ti mai dau una ! Particula fotonica este atrasa sau respinsa gravitational si ceea ce noi numim energie solara este de fapt forta gravitationala . Din fizica stiuta de tine iti pot face un amalgam sau labirint din care sa nu mai iesi niciodata.Lasa bodega aia in pace si nu mai ademeni oameni in locuri reduse mintal si fanatice, gen religie sau secta.Energia verde este naturala ,libera si utila .Este chiar prietenoasa si nu distructiva si nici exploziva sau inflamabila. Daca ai sa calatoresti vreodata cu avionul ,mergind p-acolo cu capu-nori ,stabileste o lege a fulgerului sa-si manifeste energia numai in puncte stabilite de legi categorice fixe ,definitive ,apoi fa slalom ca la bodega. Eu le zic celor batjocoritori ca ei ricoseaza in ei ca nuca-n perete, iar daca scriu aci ,o fac pentru cei care cred, ca toate lucrurile sunt posibile , ca nimic nu poate fi inchis in fanatism ,si ca energia este forma de manifestare a materiei ,,spirituale,,! Tin neaparat sa popularizez acest om fericit, care a inteles ,si care a impartasit cu noi din experienta sa care,ar putea fi utila din punct de vedere energetic, multora. Sunt fan iutub ,bine ca sunt ,altfel fizica era destul de saraca!Noroc cu netu ca ne mai informam ,banii nu merita risipiti pe invatamintul scolar actual catastrofal. Mai bine iutub. Iata si filmuletul de aur ,l-am pus sa fie studiat si cum putem adapta d-acolo ,dincolo in capul de sus al topicului. http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... Mtw5iukyKU Link spre comentariu
pinky Postat Aprilie 11, 2013 Partajează Postat Aprilie 11, 2013 Eu am facut scoala pe vremea cand se facea scoala Cu siguranta te distrezi de minune cand vezi ca ai reusit sa-ti ridici in cap atatia useri. E si asta o pasiune, sa vezi cati te baga in seama. Asa au ajuns Hitler, Stalin si Ceausescu sa conduca.Daca tot cauti energie gratuita si verde, mai bine te duci pe la restaurante si colectionezi uleiul ars si iti faci biodiesel. E gratis, e eco, e altceva decat petrolul. Dar probabil ca nu ai auzit de acest combustibil eco deoarece nu se da pe ioitiub. E prea simplu, prea eco si prea free pentru mintile odihnite ale unora. :98 :98 :98 :98 Link spre comentariu
validae Postat Aprilie 11, 2013 Partajează Postat Aprilie 11, 2013 @7apte, era o vorba, cand doi oameni i-ti zic ca esti beat, mai bine du-te si te culca. Ai impresia ca toti cei care ti-au explicat cum e cu fizica sunt niste ignoranti si numai tu ai descoperit ce n-a descoperit Einstein. Incearca sa depasesti faza cu Youtube si pune mana pe carti adevarate ! Vezi ca mai sunt si forumuri de anarhisti pe net, incearca si pe la ei, poate-i convertesti la ,,energia vidului" Link spre comentariu
pinky Postat Aprilie 11, 2013 Partajează Postat Aprilie 11, 2013 @7apte Cand patru oameni iti zic ca esti beat, inseamna ca ai gresit adresa si e cazul sa pleci. Lasa-neeeeeeeee, lasa-neeeeeeee. :98 :98 :98 :98 :98 Link spre comentariu
maxim_sedilec Postat Aprilie 11, 2013 Partajează Postat Aprilie 11, 2013 ia lasati omu' in pace ...sa faca si el o roata d'aia de vreo 50m diametru ...s-avem si noi disney-landul nostru !!!daca-i merge bine, daca nu, ii pune motor si gata toata lumea va muri de invidie .uite , daca o faci cu sticle de vin , tu le umpli sus , noi venin jos si le golim , problema e rezolvata miscarea de rotatie e asigurata "gratis" in camp gravitational . Link spre comentariu
ratza Postat Aprilie 11, 2013 Partajează Postat Aprilie 11, 2013 7apte, după ce-ţi termini generatorul să ne scoţi şi pe noi la o bere cu banii cîştigaţi din economia de energie. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum