Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Enegie verde folosind forta gravitationala

Vizitator ionutnunu

Postări Recomandate

• Răspunsuri 181
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• gabiunu

21

• 7apte

20

• valangjed

19

• pinky

14

Top autori în acest subiect

@mișa lasa-i in pace. Ei confunda disciplinele Educatie Fizica si Fizica intre ele, crezand ca daca au facut educatie fizica la scoala stiu cum circula curentul electric si ce e gravitatia. Gravitatia nu e acelasi lucru cu graviditatea! Nici cu limba romana nu se impaca prea bine. Am citit de vreo 3 ori fraza "Pamintul inca are elemente chimice de valuare, la noi insa minele se inchid ,in loc sa fie eploatate de metalele pretioase." ca sa-mi dau seama ca e vorba despre valoare. Pai bine mai scriitorilor, daca limba romana nu ati facut la scoala, macar luati aminte la ce spune Adi Minune "... valoarea mea..." ca macar stie mai mult decat voi.

Subiectul trebuie trecut la bodega. Subscriu. Si insist.

frate @pinky, ai dreptate in privinta limbii noastre ! ...ar trebui sa o cunoastem cu totii!

Dar ptr ca subiectul "inca deschis" este energie verde folosind forta gravitationala, nu prea se vorbeste despre asta!...nu ne lasa orgoliile!...zic eu!

Ptr ca dascalii mei comunisti m-au invatat ca "ptr a raspunde corect la o intrebare, trebuie sa o intelegi !" am

sa va pun o intrebare "intrebatoare": sensul folosit în fizică, știință și tehnologie, „energia” este un concept folosit la înțelegerea și descrierea proceselor? ... daca raspunsul este "DA", de unde incepe si unde se termina

energia?...

Link spre comentariu

@mișa lasa-i in pace. Ei confunda disciplinele Educatie Fizica si Fizica intre ele, crezand ca daca au facut educatie fizica la scoala stiu cum circula curentul electric si ce e gravitatia. Gravitatia nu e acelasi lucru cu graviditatea! Nici cu limba romana nu se impaca prea bine. Am citit de vreo 3 ori fraza "Pamintul inca are elemente chimice de valuare, la noi insa minele se inchid ,in loc sa fie eploatate de metalele pretioase." ca sa-mi dau seama ca e vorba despre valoare. Pai bine mai scriitorilor, daca limba romana nu ati facut la scoala, macar luati aminte la ce spune Adi Minune "... valoarea mea..." ca macar stie mai mult decat voi.

Subiectul trebuie trecut la bodega. Subscriu. Si insist.

frate @pinky, ai dreptate in privinta limbii noastre ! ...ar trebui sa o cunoastem cu totii!

Dar ptr ca subiectul "inca deschis" este energie verde folosind forta gravitationala, nu prea se vorbeste despre asta!...nu ne lasa orgoliile!...zic eu!

Ptr ca dascalii mei comunisti m-au invatat ca "ptr a raspunde corect la o intrebare, trebuie sa o intelegi !" am

sa va pun o intrebare "intrebatoare": sensul folosit în fizică, știință și tehnologie, „energia” este un concept folosit la înțelegerea și descrierea proceselor? ... daca raspunsul este "DA", de unde incepe si unde se termina

energia?...

Ahaaaaaa!posibil sa fi inteles ,dar nu stiu daca si altii! Cumva punctul 0? zero?
Link spre comentariu
Cum zici tu!

Cu valuarea=estimare ,pretuire ,as putea sa ma scot!

http://www.dictionar.1web.ro/dictionar- ... n/valuare/

As putea pune pariu ca nu ai auzit niciodata acest cuvant folosit cu intelesul din dictionar. Eu l-am auzit o data sau de doua ori in cei peste 40 de ani ai mei.

Energia se termina in SEVEN/7, sau nu se termina niciodata!

Ioi, nem tudom :nebunrau:

@9victor Mi-am intrebat parintii si au negat faptul ca as avea alti frati decat cei pe care-i cunosc. Tu nu esti unul dintre ei. In privinta subiectului, tot niste visatori la piatra filozofala au deturnat discutia de la energia gravitationala la alte energii nedovedite stiintific. Observi ca nu neg existenta altor energii decat cele cunoscute. Initiatorul topicului si cei asemeni lui ignora existenta unor instalatii care capteaza energia gravitationala cu succes, de cateva sute sau chiar mii de ani. Chiar in prima pagina am pomenit de astfel de instalatii. Aaa, ca pentru construirea lor este nevoie de bani, timp si cunostinte, asta este o alta poveste de neinteles pentru cei care au facut fizica cu profu de sport, limba romana cu femeia de serviciu si chimie cu portarul ( a se citi betzivu de serviciu ).

Si Harry Potter suna frumos.Crezi ca exista? :limb:

Eu sunt sigur, numai ca nu l-am vazut pe forumul asta, desi sunt foarte multi care-l cauta pe aici. Stimati colegi de forum, nu-l mai cautati pe Harry Potter pe forumul asta ca sigur nu e. Am vorbit eu cu el si mi-a zis ca el isi baga si scoate bagheta magica in toata energia verde ca pe el nu-l intereseaza chestii de-astea si sa-l lase lumea in pace ca mai are de distilat niste borhot.

Link spre comentariu

@7apte, vad ca-ti place sa polemizezi la nesfarsit pe tema ta preferata, in loc sa vii cu rezultate.Ce crezi ca rezolvi cu asta ? Am spus si eu, ti-a spus si dl.Misa sa faci ceva concret, si sa vii cu realizarea si mai vorbim.Acesta se doreste un forum tehnic, nu unul SF.

Crede-ma, sunt un fan SF, am citit imens de multa literatura in domeniu, dar nu amestec cele doua lumi. De ce nu iei legatura cu cel ce va baga in cap de pe Youtube toate ideile astea si vezi ce a facut practic ? O sa vezi ca tot ce face se invarte in jurul banilor ! Pe care-i asteapta de la amatorii de energie gratuita. Daca reusea ceva concret, nu era independent energetic ? Pun pariu ca are ca si tine un contor electric la casa. Te rog, in numele celor care sunt satui de aberatii pe acest forum, sa lasi sectiunea Energii Alternative celor ce au realizat sau realizeaza lucruri concrete in privinta asta.

Deschide un topic la Bodega, e un loc numai bun de taifas.

Link spre comentariu

Filme si iar filme....Ceva concret, ceva tangibil domnilor, nu avem?7apte, Manastur e intr-adevar o strada si un cartier din Cluj-Napoca. Judeca tu daca e mic sau mare. Are 92000 de locuitori, si are acea zona bogata in energie. E fix sub casa mea. Hai sa vezi.

Link spre comentariu

Fiindca mai mult de quante sau fotoni ,nu cunosc , eu numesc astea energie libera. Pot spune ca o celula voltaica este imitatia infima a procesului de fotosinteza ,prin care flora pamintului respira, reflexia luminii apei este si ea inmultirea energiei, miscarea undelor de orice natura este generata din spatiu, cam tot ce misca ,se misca, fiindca nu poate sta pe loc datorita energiei continute.Cineva isi batea joc ca,exista /e numita energie rece!dar cum sa fie ?!, daca in starea lichida sau gazoasa exista ,,raceala ,,!de ce n-ar fi si rece in corpurile solide?La cit se stie deocamdata ,toate lucrurile sunt formate din celule, apoi celule din atomi ,atomii din cimpuri de atractie si sarcina , iar intre toate acestea exista vacuumul care la rindu-i este format si el din ceva ,acest ceva este exploatat de ceva vreme ,prin formele de miscare existente in el. Energia provenita din magneti n-ar face mare lucru daca, nu ar fi insotita de energia numita negativa ce provine din aer,vacuum, spatiu.Creeatorii dispozitivelor de produs energie negativa si-au dat seama ca, lipsesc niste minusuri, care acum au fost in sfirsit, completate.Ceva tehnic ,practic o sa fac ,cind am magnetii ,din pacate nu va fi public .Poate doar individual ,eu zic ca cei care-si bat joc nu merita sa vada ,si nici sa creada realizarea!Probabil s-ar spune ca e luata de pe iutub!

Link spre comentariu

In felul tau ai dreptate. Energie exista in orice, numai ca este limitata de timp. In seara asta la TV a fost o stire despre o gaura neagra... ceva gen apocalipsa, care trage tot in ea, ba mai mult, te trimite in alta dimensiune! :da

De fapt, aceste gauri negre sunt niste vartejuri, exact ca alea de pe pamant, care prin forta curentilor creati ridica sus tot felul de prafuri si obiecte. Partea nasoala este ca nu o sa ajungi la destinatie decat bucatele, mai precis sub forma de energie.

Link spre comentariu

Desi toata lumea a citit ceea ce a scris initiatorul si a vazut ca sunt numai baliverne, fisierul atasat de el a fost descarcat de 168 de ori ... Asta, imi ridica mie multe semne de intrebare ...Mai era unul care voia sa umple un recipient de 200 litri cu apa, si sa-l conecteze la fantana si la sistemul de picuratori, si odata ce da drumul la picuratori, apa din fantana o fie trasa in butoi si apoi transmisa spre picuratori, astfel nu o sa mai consume curent pentru pompa ...

Link spre comentariu

Desi toata lumea a citit ceea ce a scris initiatorul si a vazut ca sunt numai baliverne, fisierul atasat de el a fost descarcat de 168 de ori ... Asta, imi ridica mie multe semne de intrebare ... ...

Un profesor este obligat sa citeasca pana la sfarsit si sa corecteze lucrarea elevului. Daca profesorul stie ca elevul este slab la invatatura, nu inseamna ca trebuie sa-i dea nota din oficiu. Nu cred ca este ceva rau sa vezi unde au gresit unii.Lista surselor de energie alternativa va fi modificata in curand, pentru ca unele dintre ele chiar nu mai sunt alternative deloc... sunt chiar normale! :101
Link spre comentariu

@9victor Mi-am intrebat parintii si au negat faptul ca as avea alti frati decat cei pe care-i cunosc. Tu nu esti unul dintre ei.

multumesc ptr raspunsul f documentat!...si la subiect!
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări