doban Postat Ianuarie 15, 2013 Partajează Postat Ianuarie 15, 2013 va salut,doresc sa schimb toate condensatoarele electrolitice de la un osciloscop rusesc,vreu sa cumpar condensatoare de calitate,nu chinezesti, astept recomandari,multumesc!!! Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Ianuarie 15, 2013 Partajează Postat Ianuarie 15, 2013 Eu va recomand, in padurea de chinezarii din oferta, sa montati doar condensatori pe 105 grade (macar acestia sunt cat de cat selectati). Am avut si eu o ambitie acum vreo 10 ani in a resuscita un osciloscop si am inlocuit toate condensatoarele doar cu cele fabricate de firma ROE (recuperate!). Am demontat toate potentiometrele, le-am curatat si le-am umplut cu vaselina foarte fina. Aparatul functioneaza si astazi foarte bine. Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Ianuarie 15, 2013 Partajează Postat Ianuarie 15, 2013 Germania!!!!!!!!!!!!!!!!! Ia priviti ce bijuterii: http://www.sportslinkup.com/shop/0-Capacitor-roe-2.html Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 15, 2013 Partajează Postat Ianuarie 15, 2013 Ca asta... Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Ianuarie 15, 2013 Partajează Postat Ianuarie 15, 2013 Fiti linistit ca sunt foarte bune si cele din dezmembrari. Nu o data le-am spus celor doritori de componente sa achizitioneze placi din monitoarele CRT ca sunt construite cu componente de foarte buna calitate (o periere a placii, un dus si apoi lasata placa la uscat arata ca noua). Ca sa nu mai vorbim de rezistente de precizie, trimeri, tranzistoare........... Link spre comentariu
doban Postat Ianuarie 15, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 15, 2013 dupa cele vazute sincer sa va spun sunt dezamagit pentru ca nu cred ca este vreun magazin cu componente electronice la noi in tara care sa comercializeze asaceva,magazinele din brasov sint full cu componente chinezesti ,aduc si la comanda dar comanda minima este de 1000 de buc. buna idee,am 3 monitoare CRT maine ma apuc de treaba sa vad ce condensatoare gasesc prin ele Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum