ultra Postat Ianuarie 15, 2013 Partajează Postat Ianuarie 15, 2013 daca detine careva schema unui montaj pentru injectoaele tdci electrice (piezo) detin pompa de presiune, si vreau sa fac si un montaj electronic vreau sa fac un banc de verificat injectoare , daca are cineva mai multe cunostinte , rog sa ma ajute ! cu respect .... Link spre comentariu
ultra Postat Ianuarie 15, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 15, 2013 daca detine careva schema unui montaj pentru injectoaele tdci electrice (piezo) detin pompa de presiune, si vreau sa fac si un montaj electronic vreau sa fac un banc de verificat injectoare , daca are cineva mai multe cunostinte , rog sa ma ajute ! cu respect .... AM REZOLVAT , AM GASIT SCHEMA ;subiect inchis' Link spre comentariu
Vizitator bodomtv Postat Iunie 2, 2015 Partajează Postat Iunie 2, 2015 daca detine careva schema unui montaj pentru injectoaele tdci electrice (piezo) detin pompa de presiune, si vreau sa fac si un montaj electronic vreau sa fac un banc de verificat injectoare , daca are cineva mai multe cunostinte , rog sa ma ajute ! cu respect .... caut si eu pentru cele electromacnetice am folosit schema pe care ai gasito tu si am ars un injector delphi Link spre comentariu
iker Postat Iunie 15, 2022 Partajează Postat Iunie 15, 2022 La 15.01.2013 la 18:35, ultra a spus: AM REZOLVAT , AM GASIT SCHEMA ;subiect inchis' Wau,a trecut mult timp de la ultimul mesaj,daca nu trebuia sa redeschid subiectul,sorry,puteti sterge si inchide. Salut Ultra! Schema este arhicunoscuta,si functioneaza bine cu injectoarele electromagnetice,cu cele piezo cred ca ai nevoie de tensiune mult mai mare,dar nu asta ma intereseaza,ci cum ai rezolvat restul? Injectoarele,toate,indiferent de marca si serie,lucreaza cu timpi de deschidere a duzei, de la 180 microsecunde,pina la vreo 1,4 milisecunde,in functie de tipul de proba care se face,ML,BF,VE,VL,LL etc. Timpii si presiunile se gasesc in documentaia bancurilor de probe diesel,se numesc Test Plans. Cum stii timpul impulsului electric?Si inca ceva,cum vezi frecventa cu care lucreaza injectorul?Nu intreb cum o stabilesti din potentiometru,ci unde,cum o vizualizezi? Ca sa ma fac mai bine inteles atasez o poza,sper sa se vada bine. In poza avem testele care se fac unui injector diesel,Maxim Load,Back Flow,IDLE,etc. Pentru ML se cere un test la 1600 bar cu timpul de deschidere a duzei de 1200microsecunde la o frecventa de 16,67hz. Cum le stabilesti din butoane?Cum vizualizezi parametrii astia?Inteleg ca se poate folosi osciloscopul,dar este incomod si scump. Intreb pentru ca daca lasam un injector conectat la tensiune mai mult de 2...4ms sigur se arde bobina.Cele piezo de obicei au intre 170kohm si 200kohm asa ca nu ar fi o problema,si mai ales ca nu au bobina,au cuart. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum