Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

probleme leduri oglinda din baie

Vizitator soponarradu

Postări Recomandate

Vizitator soponarradu

salutari, as dori o parere despre ceea ce am patit. in urma cu cateva zile mi s-a ars si al doile led de la oglinda din baie dupa ce primul s-a ars acu cateva luni, am mers si am cumparat becuri compatibile si leam inlocuit , dar to nu merge , am verificat cu creionul de faza iesirile de la trnsformatorul incorporat cu intrerupatorul deschis si este faza in ambele fire...e posibil sa se fi scurtcircuitat transformatorul?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• rosmarin

1

Top autori în acest subiect

O precizare trebuie facuta: 1.Ai avut leduri? sau becuri? Ce tensiune ai la iesirea trafului din baie? Spui ca in locul ledului ai montat becuri. Ce fel de becuri, la ce tensiune sunt dimensionate?. Vino cu raspunsuri la aceste intrebari pentru a putea sa te ajutam.Daca ai transformator atunci este unul reducator de tensiune, probabil la 12v in secundar,dar poate fi si mai mica, pe traf scrie ce tensiune are in secundar si trebuie sa folosesti leduri pentru aceasta tensiune si de acelasi tip.Sa facem precizarea totusi ,ce sunt becuri sau leduri in instalatie?.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări