Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Lucrare licenta

mdll

Postări Recomandate

Sunt student in anul 4 la Politehnica din Timisoara, sectia inginerie electrica (ET) si as avea nevoie de ajutorul dumneavoastra pentru lucrarea mea de licenta. Am vorbit cu profesorul in cauza si mi-a spus ca e deschis la tema propusa chiar si de stundent in domeniul electric sau electronic, daca este cineva care ma poate ajuta cu un proiect, o aplicatie, o realizare ( nu ceva fizic) doar documentatie in cadrul unei firme din Timisoara cu mentiunea ca o sa specific sursa de provenienta. Multumesc. :multumesc:

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• mdll

3

• tehtronics

2

• em2006

1

• yo9hnf

1

Top autori în acest subiect

pai inca nu am tema proiectului, tema rezulta din documentatie. am nevoie de o realizare in domeniul electric sau electronic pe care sa o prezint la profesor ai abia atunci sa ii dam si un nume la licenta

Link spre comentariu

Sa inteleg ca tu ii duci documentatia profesorului si apoi el iti da o tema pentru lucrarea de diploma de acolo...?!!!S-a dus draku' si invatamantul superior romanesc...Pe timpul meu primeam tema, iar noi batatoream drumurile spre biblioteci(Internet...ioc!) ca sa ne documentam, selectam articole din reviste straine(eng, dar f.multe...URSS) si le dadeam la tradus...Alte vremuri, vei spune, nu?

Link spre comentariu

...Pe timpul meu primeam tema, iar noi batatoream drumurile spre biblioteci(Internet...ioc!) ca sa ne documentam,...

Daca te gandesti mai bine, o sa-ti amintesti ca si pe timpurile alea puteai sa propui singur tema, nu sa alegi din cele propuse, si e normal ca trebuia sa dai o prezentare sa-si faca profesorul o idee de nivelul tehnic. De exemplu, eu mi-am ales singur tema, si m-am luptat sa fie acceptata, iar pentru asta a trebuit sa dau niste detalii cu ce vreau sa fac. Probabil asa e si acum. Cum pune aci problema studentul, asta e altceva.
Link spre comentariu

mdll, mi se pare ca te apuci destul de tarziu de lucrare....GARANTAT in facultatea ta sunt profesori care au diverse business-uri in domeniul tehnic in Timisoara. Ia legatura cu unul dintre acestia, povestete-le treaba cu licenta si vezi poate iti permit ei sa faci un fel de "practica" care sa te ajute sa faci un proiect bun.

Link spre comentariu

Am si profesori care au niste afaceri in afara facultatii, dar ei au temele lor care le-au propus pentru studentii care sunt la el pentru diferite teme de licenta. Da, pot spune si ca "au fost alte vremuri", dar pot spune si faptul ca sunt si profesori actuali care cer pe langa proiectul scris si ceva practic facut de stundent si explicat ce si cum la sustinere. Eu am nevoie de o documentatie, cu care sa merg la profesor si sa imi dea un nume la aceea documentatia din care eu sa fac incepul, cuprinsul si aplicatia propiu zisa (de care am nevoie). Am zis sa incerc si aici pe forum, poate este cineva care ma poate ajuta...profesorul la care am eu licenta mi-a zis ca nu este graba, ne apuca de ea dupa ce se termina sesiunea a.2a :rade:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări