Vizitator vas123 Postat Iunie 30, 2006 Partajează Postat Iunie 30, 2006 Salut pe toata lumea am un pc ibm netvista6643 si a crapat .Defectul se manifesta prin linii orizontale pe display o banda mai lata pe partea superioara am pus o poza daca are cineva idei la obiect sa se pronunte,multumesc. Link spre comentariu
Nemesis Postat Iunie 30, 2006 Partajează Postat Iunie 30, 2006 Nu cunosc acel pc , insa ai incercat sa pui alta placa video ? Daca face la fel si cu o alta placa video atunci problema ar putea fi la partea de display . Nu poti schita circumstantele in care s-a defectat , sau pur si simplu "din senin" n-a mai vrut sa mearga ? Link spre comentariu
Vizitator vas123 Postat Iulie 1, 2006 Partajează Postat Iulie 1, 2006 net vista 6643 are display tft 15'' corp comun cu unitatea si placa video integrata de aici imposibilitatea sa verific separat monitorul sau placa video este ca un laptop dar are si componente de desctop astept o parere avizata vad ca poza a disparut probabil am incalcat regulamentul Link spre comentariu
MifTy Postat Iulie 2, 2006 Partajează Postat Iulie 2, 2006 net vista 6643 are display tft 15'' corp comun cu unitatea si placa video integrata de aici imposibilitatea sa verific separat monitorul sau placa video este ca un laptop dar are si componente de desctop astept o parere avizata vad ca poza a disparut probabil am incalcat regulamentuldeci netvista e un fel de desknote (laptop cu componente de dektop, sau invers, e valabil numele pentru ambele variante, deh, marketingul!!).va trebui să verifici placa video şi monitorul... desfăcând unitatea şi măsurând... n-o faci decât cu schema alături, însă!!...şi notează că un PC desktop de-aia a avut succes considerabil faţă de Mac, pentru că a fost conceput ca un sistem modular, şi la defectarea unei componente schimbi doar componenta în cauză, nu toată treaba!!sistemele "ieftine", care au toate alea integrate pe placa de bază nu sunt o afacere bună decât din punctul celui care le vinde/produce, nu şi a utilizatorului!! :goodman: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum