Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Caut schema electrica pentru invertor TELWIN 160

Vizitator vcotofana

Postări Recomandate

Vizitator vcotofana

Buna ziua tuturor!Prieteni, am mare nevoie de o schema electrica pentru un invertor de sudura TELWIN 160.Apropos, stie cineva ce valoare are rezistenta potentiometrului de reglaj al curentului de sudura, montat pe panoul frontal al invertorului?La manevrarea acestuia, nu se mai asigura permanent variatia curentului de reglaj. De exemplu, are anumite pozitii in care chiar daca este la 1/3 sau 2/3 din cursa, curentul de sudura este foarte mic si daca mai rotesc de el inainte sau inapoi, obtin un curent foarte mare de sudura. Oare acest potentiometru o fi de vina sau alta e cauza?!Va rog frumos, ma poate ajuta si pe mine cineva?Va multumesc si va salut [email protected]

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• H Robert

2

• cipriyan123

1

• almarghi

1

• leoncris

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Vizitator vcotofana

Robert link-ul tau este bun, este ceea ce caut (tehnuca) insa l-am deschis, am vazut pdf-ul insa nu l-am salvat dupa ce l-am deschis si acum nu-l mai pot accesa.Ma ajuti sa-l mai pot deschide o data?multumesc.

Link spre comentariu

Apropos, stie cineva ce valoare are rezistenta potentiometrului de reglaj al curentului de sudura, montat pe panoul frontal al invertorului?

Nu scrie pe el? Pare a fi defect. Nu prea poti obtine o asemenea comportare dintr-o functionare defectuasa a invertorului cu un potentiometru bun...La mine link-ul nu merge
Link spre comentariu
Vizitator vcotofana

Multumesc frumos Robert. Am descarcat si salvat cu succes fisierul trimis.Inca o data multumesc pentru ajutor.Multumesc totodata si celorlalti prieteni care vor sa ma ajute.Cu stima,Vali Cotofana

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări