Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Mica/mare problema cu un mosfet placa video

Vizitator angel247

Postări Recomandate

• Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• porscheg

2

• moro

1

• Den

1

• lavynyu

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Vizitator angel247

am gasit undeva rjk0389 dar pe mosfetul meu stricat sscrie ceva de genu k0389 si sub inca 2 randuri 1g1 si 60r6 iar ce am gasit eu e k0389 si cele 2 randuri 1e9 si 1345 , intrebarea este conteaza cele 2 randuri ? :) sau e nr de fabricatie al cipului sau altceva ?

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Electrolitic cu ESR-ul marit pe placa video, sursa PC-ului cu condensatori umflati/devalorizati, placa video a fost utilizata la temperaturi prea ridicate...cam astea sunt cauzele pt. care a cedat mos-fet-ul.

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...
Vizitator angel247

pai cum sa fie normal ? vb de mosfetul de langa integratul c126 , toti mosfetii care au terminatia aia k03xx (care sunt vreo 18-20) au 4 pini pe o parte 4 pe cealalta , toti sunt uniti pe fiecare pin in parte de placa , singurul care sare afara este cel care a fost schimbat , nu vezi ca toti cei 4 pini sunt uniti ? sau nu vad eu bine

Link spre comentariu

http://www.digikey.com/product-detail/e ... ND/2135892

Ete d-aia e normal.

As putea spune ca de vazut vezi bine insa n-as putea spune ca ai habar de dispunerea pinilor la moţfet in capsula de 8 pini. In rest nu m-am simtit deloc jenat de faptul ca ai sarit in sus nervos cand ti-am spus ca e normal.

Ia o ruleta cu precizie mai mare cu diviziuni de 1mm si masoara daca intre pinii din poza placii ramasi liberi nu sunt uniti inca 3.

Link spre comentariu
Vizitator angel247

daca tu vezi undeva mai sus ca ti-am raspuns nervos :) si daca ai simtit ca ti-am vb urat sorry nu a fost cazul , si da ai dreptate nu stiu cu ce se mananca acest domeniu , deasta am si intrebat :P

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări