Vizitator dobysnoop Postat Ianuarie 14, 2013 Partajează Postat Ianuarie 14, 2013 Buna seara,Plecand de la faptul ca luandu-mi un dus de gradina si cuplandu-l la un furtun de 1" si de vreo 35 ml, fac vreo 2 dusuri sanatoase si prea fierbinti.De fapt este vorba de ACM, cel putin pe timp de primavara-toamna, si ma gandeam daca cineva a realizat asa ceva .Chestiile recitate din prospecte ca poezia de catre vanzatori si niste calcule generale cu privire la "economia" de care as beneficia ma fac sa nu prea mai am incredere in cele comercializate. Ori iti iei din acelea de 8000 si cucu economie{ pe o perioada de zece ani cat este garantia), ori iti iei de 2000 si nu ajunge sa iasa din garantie.Am facut o introducere mai lunga pentru a-mi motiva postarea pentru ca am cateva idei si sunt convins ca daca mai exista si altele, din zeci de capete va iesi ceva bunicel ! Link spre comentariu
H Robert Postat Ianuarie 15, 2013 Partajează Postat Ianuarie 15, 2013 viewtopic.php?f=74&t=65041 Link spre comentariu
cusnir Postat Ianuarie 19, 2013 Partajează Postat Ianuarie 19, 2013 http://elforum.info/viewtopic.php?f=74&t=119254 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum