Vizitator bondoc Postat Ianuarie 14, 2013 Partajează Postat Ianuarie 14, 2013 Salut!Ma intereseaza un dispozitiv de ascutit cutite dantura in V pentru masina MDV 2000. Caut de cateva zile si nu gasesc nimic pe internet, sper ca cei ce au cunostinte in domeniu sa ma poata ajuta.Multumesc anticipat. Link spre comentariu
Vizitator bondoc Postat Ianuarie 21, 2013 Partajează Postat Ianuarie 21, 2013 Inca astept un raspuns, in caz ca ma poate ajuta cineva...Multumesc. Link spre comentariu
almarghi Postat Ianuarie 22, 2013 Partajează Postat Ianuarie 22, 2013 cred ca nu stie nimeni ce masina e aia si de aia nu primesti niciun raspuns. oricum morteza se ascute pe aceleasi masini pe care se ascut si frezele Link spre comentariu
radu cnc Postat Ianuarie 23, 2013 Partajează Postat Ianuarie 23, 2013 Presupun ca este o masina de danturat pinioane conice cu dinti elicoidali.Cel mai bine ar fi postarea unor poze ale utilajului, o poza face cat o mie de cuvinte, parerea mea. Link spre comentariu
almarghi Postat Ianuarie 23, 2013 Partajează Postat Ianuarie 23, 2013 Presupun ca este o masina de danturat pinioane conice cu dinti elicoidali.Cel mai bine ar fi postarea unor poze ale utilajului, o poza face cat o mie de cuvinte, parerea mea.pare ca e masina de mortezat, ca am gasit-o intr-o lista de lichidari (vreo 3 link-uri pe goagal) - altceva nu am gasit.deci se poate ascuti cu o masina obisnuita pentru freze Link spre comentariu
radu cnc Postat Ianuarie 23, 2013 Partajează Postat Ianuarie 23, 2013 Posibil MDV sa fie masina de danturat verticala.In acest caz se folosesc cutite disc profilate. Link spre comentariu
Vizitator bondoc Postat Ianuarie 23, 2013 Partajează Postat Ianuarie 23, 2013 MDV 2000 executa roti dintate cu dantura in "V" pentru reductoare(unitati pompare-petrol). Utilajul lucreaza cu doua cutite, stanga dreapta. Dupa ce se rectifica plan pt a scoate uzura cutitului, pe evolventa dintilor se face unghi de degajare pt taiere. Pe dispozituvul despre care intreb se fixeaza cutitul roata care trebuie sa descrie o raza egala cu raza evolventei pt a creea unghi de taiere.Masina de ascutit axista, ma intereseaza dispozitivul pe care se fixeaza cutitul roata.Cine produce acest dispozitiv si ceva detalii despre el daca aveti. Link spre comentariu
almarghi Postat Ianuarie 24, 2013 Partajează Postat Ianuarie 24, 2013 asta cred ca seamana: http://www.uni-max.cz/ostricka-nastroju-uni-250/d/ Link spre comentariu
Vizitator bondoc Postat Ianuarie 24, 2013 Partajează Postat Ianuarie 24, 2013 Sper sa fie si mai clar acum. Caut dispozitivul incercuit in poza.Multumesc. Link spre comentariu
almarghi Postat Ianuarie 24, 2013 Partajează Postat Ianuarie 24, 2013 asa mai merge. acum stim despre ce e vorba. credeam ca vrei toata masina.dupa cum arata, pare a fi ceva semimanufacturat sau facut din bucati disparate. cred ca in orice atelier dotat cu masini cat de cat bune, dar mai mari se poate face. partea de jos de exemplu e de la o masina de ascutit freze, ca am si eu una ruginita pe undeva. cu o freza mica bf20 si un strungulet 250x550 nu cred ca se pot face piese asa mari, sau ia atata timp ca nu e rentabil... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum