xragon Postat Ianuarie 14, 2013 Partajează Postat Ianuarie 14, 2013 am cumparat un vu metru si are 3 picioare de '' alimentare''! problema este ca are asa (+ ,aux (adica mono ditntro mufa jack nu) si gnd adica ground si nu inteleg ! impamantarea de la jack sau de la alimentare? Link spre comentariu
adicontakt Postat Ianuarie 14, 2013 Partajează Postat Ianuarie 14, 2013 si de la jack si de la alimentare , e masa comuna Link spre comentariu
xragon Postat Ianuarie 14, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 14, 2013 si cum fac groundul cu alimentarea? leg minusul? Link spre comentariu
adicontakt Postat Ianuarie 14, 2013 Partajează Postat Ianuarie 14, 2013 si cum fac groundul cu alimentarea? leg minusul?da Link spre comentariu
xragon Postat Februarie 9, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 9, 2013 as mai avea o intrebare.....am facut aces turn personal a mers dar ''fugeau plexicurile si am decis sa pun suruburi pe mijloc pe sub firele de la leduri ... am pus suruburile si erau normale ,adica mergeau cand sa inchid ''capacul '' am vazut ca unele etaje ramaneau aprinse ..am scos surubul si era normal dar apoi nu se mai stingea celelalt si pana m-am decis sa scot toate suruburile apoi nu se aprindeau ???? apoi am vazut ca toate ledurile care intra dc+ erau arse ? de ce ? cadrul de metal este din aluminiu ! puteti sa imi spuneti de ce? va multumesc! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum